cookie-og-privatlivspolitik
Michael Wriedt ved Aldi, hvor optoget gerne skulle kunne ses gå gennem byen.
Michael Wriedt ved Aldi, hvor optoget gerne skulle kunne ses gå gennem byen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Sangere søges til julekor

Den 22. november bliver i 2019 den helt store juledag i Rødby og Rødbyhavn med julemand og optog. Men der mangler nogle syngende skolebørn.
01. oktober 2019 kl. 08:57 Af Daniel Brøns

Annonce

Datoen for årets fælles julerier i Rødbyerne har været lidt svær at sætte i år i Borger- og Ehvervsforeningen, men nu er det lykkedes at finde datoen. Fredag den 22. november stævner julemanden ind i Rødbyhavn omkring klokken 16, hvorefter der - traditionen tro - kort tid efter vil være juletræshygge ved Brugsen med gratis klejner, glögg og andet godt til de fremmødte.

Klokken 18 fortsætter festen med optog i Rødby, hvor der vil blive vandret fra Aldi og til Rådhuset. Her vil Lions Club stå for gratis varm cacao, glögg og andet godt, mens Rødby Boldklub vil sælge pølser.

Og er det koldt, vil der blive sat olietønder op ved Torvet, fortæller formanden for Borger- og Erhvervsforeningen Michael Wriedt, der oplyser, at det lige nu planlægges selv at stå for musikken i byen.

- Vi håber at finde nogle skoleelever, der vil synge julemusik, og vi har også fundet en sponsor, der vil præmiere det, siger han. Sponsoren er glassliberiet, der vil give et graveret glas til op til 30 børn - der samtidig vil få æren at stå på vognen og synge for de cirka 150 tilskuere, der plejer at dukke op.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE