cookie-og-privatlivspolitik
Fredag vises "Taste of the Sky" med oplæg af Claus Meyer om restaurantskolen Gusto i Bolivia, der er inspireret af nordisk mad.
Fredag vises "Taste of the Sky" med oplæg af Claus Meyer om restaurantskolen Gusto i Bolivia, der er inspireret af nordisk mad.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Se film på madens folkemøde

Madens Folkemøde finder sted på Engestofte Gods fredag d. 10. maj og lørdag d. 11. maj, hvor der vil være gang i debatten i flere sale samtidig - samt et stort marked, hvor gæsterne kan smage og diskutere smagsoplevelser. Også to spændende dokumentarfilm er på programmet.
26. april 2019 kl. 09:47 Af Daniel Brøns

Annonce

For dem, der ikke er til de mere akademiske mad-debatter, er der dog også meget andet på programmet. Eksempelvis kan man snakke med eksperterne om, hvordan man skaber den helt rigtige smagsoplevelse, ligesom man selv kan være med til at smage de varer, som det hele handler om.

Om aftenen kan man begge dage desuden se to helt nye dokumentarfilm klokken 19 på Slow Food Scenen. Fredag vises "Taste of the Sky" med oplæg af Claus Meyer om restaurantskolen Gusto i Bolivia, der er inspireret af nordisk mad, men med fokus på lokale fødevarer i Bolivia. Ved at uddanne fattige unge skaber Madskolen jobs og udvikler det bolivianske køkken. Der trækkes en tråd til Sakskøbing Madhus' Madskole - det lokale socialøkonomiske projekt med inddragelsen af børn og unge og brugen af lokale råvarer.

Lørdag vises filmen "Kirsebæreventyret", der handler om den lokale producent Harald Krabbe fra Frederiksdal. Filmen handler om, hvilke muligheder og faldgruber, der ligger i at markedsføre sig som et alternativ til etablerede producenter på vinmarkedet. Filmen introduceres af Claus Meyer og filminstruktør Eva Mulvad.

For 50 kroner kan man deltage i festivalen begge dage. Børn under 12 gratis.

Billetbestilling til filmene kræves på folkemødets hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE