cookie-og-privatlivspolitik
Uffe Jørgensen (tv) fra Nykøbing F og Benny Rasmussen fra Sakskøbing har efterhånden samlet sig en del pokaler, som ses her på deres Porsche.
Uffe Jørgensen (tv) fra Nykøbing F og Benny Rasmussen fra Sakskøbing har efterhånden samlet sig en del pokaler, som ses her på deres Porsche.
Foto: Privatfoto

Lollands-Posten

Sejr til lokal rally

Sakskøbing-team har vundet en vigtig sejr i pålidelighedsløb for Classic biler.
26. november 2018 kl. 08:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Sejr til Sakskøbing i rally - Uffe Jørgensen (tv) fra Nykøbing F og Benny Rasmussen fra Sakskøbing har vundet DM i Touring klassen i løbsserien FDM/DASU Classsic - et historisk pålidelighedsløb for Classic biler, der foregik i Viborg i oktober. Løbet var på 225 kilometer ad småveje, hvor forskellige udfordringer skulle gennemføres. Ruten består dels af orienteringsløb, hvor der er udsat skilte med bogstaver, som skal noteres for at kontrollere, om deltagerne har kørt den rigtige vej, samt at køretiden overholdes mellem de enkelte etaper. Herudover er der også indlagt sekund-etaper, hvor deltagerne skal køre en given strækning på en præcis tid. Makkerparet har holdt sammen siden 1972 og har nu nu mulighed for at rykke op i sportsklassen i serien, der omfatter biler, der senest er indregistreret i 1990. Parret gennemførte løbet i deres Porsche 928 S, som Benny købte af en tidligere fabrikant fra Nysted egnen i 2013. Efter en del istandsættelse blev bilen synet som veteran i foråret 2015. En spændende 928-model, som er udstyret med en V8 med 300 HK, som i hovedparten er udviklet i aluminium, ligeledes er en stor del af karosseriet i aluminium. Den første Porsche 928 blev fremstillet i 1977, og sidste produktion af denne modeltype var i 1995.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce