cookie-og-privatlivspolitik
Tre entusiaster Grethe Anthonsen, Ole Bruun og Jørgen Brædder.
Tre entusiaster Grethe Anthonsen, Ole Bruun og Jørgen Brædder.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Sidste loppe-åbningsdag

På lørdag d. 12. oktober er det sidste chance inden jul for at gøre en rigtig god handel i Maribo Boldklubs Venner i P. Hattens Gård i Jernbanegade, hvor der er åbent fra 9-13. Vennerne vil også have en bod på torvet samme dag.
10. oktober 2019 kl. 05:03 Af Daniel Brøns

Annonce

Formand Jørgen Brædder fortæller, at det er et godt tidspunkt at kigge ind, fordi der gerne må være ryddet godt ud inden sæsonen slutter:

- Vi har et meget stort møbellager, idet begge møbelhaller er fyldt til bristepunktet. Især har vi mange sofaer, borde, stole, reoler - almindelige senge, elevationssenge, etagesenge og skabe i alle afskygninger, siger han og fortæller, at der kun sælges møbler i fin stand - til rimelige priser.

På P Hatten er der i foråret indrettet både loppebutik og bogbutik, og salget er gået rigtig godt i år, fordi tingene er blevet mere synlige.

- Vi regner med at slutte med en omsætning på ca. 180.000 kr. Derfor kan vi igen i år støtte Maribo Boldklubs Ungdomsafdeling med ca. 120.000 kr, siger formanden, der arbejder sammen med omkring 15 personer, som også arbejder videre i vintersæsonen med at hente lopper.

Der vil også blive etableret en julebutik - med åbent for loppesalg også - fra slutningen af november, hvorefter der åbnes igen lørdag d. 14. marts 2020.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE