cookie-og-privatlivspolitik
Er vejret som her, kan det være hyggeligt at komme indenfor for at motionere.
Er vejret som her, kan det være hyggeligt at komme indenfor for at motionere.
Foto: Jan Knudsen

Lollands-Posten

Sjov motion i Errindlev

Errindlev Gymnastikforeningn sætter nu gang i et par hold for dem, der vil have julefedtet trænet væk. Man kan også bare være med for at holde sig i god form.
07. januar 2020 kl. 04:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Har julen sat sig sine spor - og gider du ikke almindelig gymnastik. Så prøv i stedet et af vinterens nye fitness-hold i Errindlev Hallen, hvor trænerne lover at arbejdet musklerne godt igennem - ikke mindst med styrketræning, som du også får inspiration til at fortsætte med hjemme.

Til mænd loves et forløb til manden der gerne vil finde sit indre legebarn frem med øvelser, der giver kondi og styrke. Forskellige spil og lege sikrer, at sved forbindelse med sjov og glæde. Samme legeglæde gælder for kvinderne, der har de store muskelgrupper i centrum - mave, balder, lår og ryg. Samtidig vil der være plads til små konkurrencer og en masse grin. Der trænes i ti uger - og det koster kun 25 kroner pr. gang, hvis man er med alle gangene. Kvindeholdet er for alle aldre og træner mandag kl. 19-20. Mænd skal være over 25 år og træner mandage kl. 20-21. Der er opstart 6. januar, men man kan stadig skynde sig at melde sig til på egi.dk under fanen løb & Fitness.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE