cookie-og-privatlivspolitik
Sankthans 2018 i Reventlowparken med masser af aktiviteter, men uden rigtigt sankthansbål på grund af afbrændingsforbud.

3

Billeder

Sankthans 2018 i Reventlowparken med masser af aktiviteter, men uden rigtigt sankthansbål på grund af afbrændingsforbud.
Foto: Mogens Warrer

Lollands-Posten

Skt. Hans på Reventlow med jublæums-fyrværkeri

Mens der sidste år ikke måtte være bål på plænen i Reventlowparken, så bliver der taget revanche i år med fyrværkeri og bål. Samt masser af hygge, sang og båltaler.
21. juni 2019 kl. 05:20 Af Daniel Brøns

Annonce

Festlighederne er arrangeret af støttekredsen, der klokken 18 byder velkommen i et år, hvor det er 80 år siden parken blev åbnet for offentligheden - faktisk netop sankthansaften.

Det skal fejres med et stort fyrvækeri, men inden da vil der være underholdning af blandt andet Nakskov Sangforenings herrekor, der synger klokken 21, ligesom koret synger for på midsommervisen efter båltalen. Også Rødby Harmonikaklub vil være en del af underholdningen.

Der vil også være hoppeborg til børnene - og hekseværksted. Reventlow-Museet har et par dage tidligere åbnet årets særudstilling, hvor seks godsfruer fra Lolland-Falster har dækket hver sit bord, som skal afspejle godset og hvem godsfruen er.

Museet har åbent til kl. 21, og laver i aftenens løb flere omvisninger. På museet kan man desuden købe is.

Kl. 21.30 holder Ebbe Balck-Sørensen båltalen. Derefter tændes bålet, mens alle synger midsommervisen, og aftenen slutter med festfyrværkeri.

I parken kan man også opleve Foreningen In Situ Lollands skulpturer, der er skabt op stedet og har fællestitlen "Genklang".


Mad og drikke

Der vil være fri parkering på engen over for museet. Ridehuset åbner kl. 18.

I parken vil der være masser af borde og stole, hvor den medbragte mad kan nydes. Men der sælges også kaffe og kage, øl, vand og vin i ridehuset.

Inde i selve ridehuset må man ikke medbringe drikkevarer, men ude i parken kan man nyde sin madkurv og medbragt drikke som man vil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE