cookie-og-privatlivspolitik
Uddeler Poul Rasmussen bruger også selv app'en flittigt. Og så gør den det nemt for de ansatte at handle i butikken også.
Uddeler Poul Rasmussen bruger også selv app'en flittigt. Og så gør den det nemt for de ansatte at handle i butikken også.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Slut med kø i Brugsen

I Brugsen i Holeby har de i sidste uge indført mulighed for selv at skanne varerne med sin telefon. Og så suser man uden om køen og viser sin telefon til kassemedarbejderen. Men det kræver tillid, siger uddeler Poul Rasmussen.
14. juli 2019 kl. 02:25 Af Daniel Brøns

Annonce

Nu er der mulighed for bare at tage dine varer i kurven, kun skanne nogle af dem - og så suse forbi kassen.

Sådan er virkeligheden blevet, efter at Coop nu gør det muligt at skanne varerne uden at betale.

Og så alligevel ikke er det ikke helt sådan, fortæller uddeler Poul Rasmussen fra DagliBrugsen i Holeby.

- At handle i et supermarked er jo altid en tillidssag, og man kan jo sige, at vi med det her viser vennerne af huset - altså medlemmerne - tillid ved at lade dem betjene sig selv. Og den tillid er vi ret overbeviste om, at langt de færreste vil misbruge, siger uddeleren, der oplyser, at der vil være stikprøvekontrol, så man hurtigt kan fratage svindere deres medlemsskab.

Uddeleren ser umiddelbart - rent juridisk - ikke den store ændring ved, at man nu kan betjene sig selv. For butikstyveri er jo butikstyveri, og man har kun betalt, hvis man går ud af butikken med varer, der er blevet afregnet.

- Den store revolution kom jo dengang man indførte det første supermarked og gjorde det muligt at tage varerne på hylderne selv - uden at bede om dem ved disken. Nu er vi gået skridtet videre, og jeg er sikker på, at rigtigt mange kunder vil tage godt imod det, fordi man så meget lettere lige kan hente en ting eller to - uden at spekulere over, at det tager for lang tid at stå i kø.

Løsningen virker på alle telefoner, der har en coop-app - og tilknyttet et betalingskort.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce