cookie-og-privatlivspolitik
Mike Andersen kan nu opleves i Nysted.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Soulvokal til Nysted

Mike Andersen præsenterer sammensmeltningen af svedig blues, soul og rock med en rå og udfarende vokal. Fredag den 30. november kan han opleves i Nysted.
25. november 2018 kl. 12:30 Af Daniel Brøns

Annonce

Fredag d. 30. november er det lykkedes Byhusforeningen i Nysted at lave en aftale med Mike Andersen og hans band, som giver koncert i Nysted Biograf-Teater.

Mike spiller med sit band: Mike Andersen vokal og guitar, Johs. Nørrelykke guitar og vokal, Kristian Kold bas og vokal, Kristian Fogh keys og vokal, og Jens Kr. Dam trommer og vokal. Han er kendt for med sin rå og udfarende vokal at præsentere en svedig blues, soul og rock. De fængende melodier giver Mike hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt.

Mike Andersen har i 2018 udgivet singlen "There She Was", mens hans seneste album, "Devil is Back"er fra 2016 - det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet og indspillet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere, og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Der er mulighed for at købe buffet, som serveres inden koncerten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce