cookie-og-privatlivspolitik
Helle Lynge er godt i gang med at udvælge ting til markederne.
Helle Lynge er godt i gang med at udvælge ting til markederne.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Stader på onsdagsmarked sælger

Salget af stadepladser til onsdagsmarkedet i Maribo går bedre end sidste år, så markedet kan blive sit hidtil største.
15. juni 2019 kl. 05:21 Af Daniel Brøns

Annonce

Det er nu tredje år i træk, at markedet skal holdes i hele juli, og Helle Lynge, der er med til at arrangere markedet for Maribo Handel, er optimist.

- Vi sælger stadepladserne hurtigere end sidste år, og teltene på Torvet er stort set udsolgt, og der er også stor interesse for at leje pladser i gaderne i øvrigt, siger medarrangøren, der til daglig arbejder for Larsson Cykler i Maribo.

Hun oplever, at markedet bliver massivt markedsført over hele Lolland

- Turistkontorerne på hele Sydsjælland gør opmærksom på det, og jeg kan se, at der også informeres om det fra Lalandia, siger hun.

For at tiltrække så mange gæster som muligt, håber hun, at det lykkes at skabe et bredt udbud af boder, der meget gerne må være kunstnere, sælgere af lækkert mad på farten og lignende. Når der så samtidig udbydes ture med hestevogne - og på søen med Anemonen, er der virkelig lagt op til nogle hyggelige onsdage, hvor også frilandsmuseet vil være åbent, og hvor vægterne går i byen.

Boder i Østergade og Vestergade kan lejes for 50 kroner pr. gang - eller 25 kroner pr. gang, hvis man booker alle seks gange.

Der vil være åbent 9.30 - 17 fra 3. juli til 7. august - inklusive. Kontakt sker på maribohandel@maribo.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce