Annonce
Ugeavisen Lolland

Stem på årets juletræstænder

Niels Plys vil som sidste år underholde på Torvet inden juletræstændingen. Foto: Lene Hansen

Kandidaterne til hæderen er fundet - nu skal der stemmes om, hvem der skal have æren at tænde det store juletræ på Torvet, hvor der vanen tro vil være underholdning og hygge for både børn og voksne med blandt andet Niels Plys.

De sidste to uger har læserne af Lollands-Posten haft mulighed for at indstille kandidater til hæderen som Årets Juletræstænder i Maribo. En ære, der tilfalder dem, der gør noget særligt for byen. Og der er kommer rigtig mange gode forslag.

Dog faldt nogle få af forslagene lidt udenfor rammerne. Ikke desto mindre er der ikke færre end 14 kandidater at vælge imellem for læserne af denne avis.

Kandidater i 2018

Henning Wagner: Henning har i mange år ydet en kæmpe indsats - ikke bare i IK-Olympia, men står også klar og hjælper, når 1. holdet spiller.

Erling Iwersen: En "skattet" personlighed. Støtter klub/foreningsarbejde i bestyrelser og ordner mange kasserer/regnskaber med ildhu.

Tine Holst Petersen: Tine er en glad, aktiv og positiv person. Hun kender kun ordret "ja" og er med "hvor det sner". Tine er aktiv med gymnastik, jazz, menighedsråd, Natteravne og dilettant - og så har hun for resten et fuldtidsjob! Alle opgaver klares med højt humør, varme og stort engagement til stor glæde for mange mennesker i Maribo.

Bent Enok: Det engagement og store arbejde Bent lægger i sit virke som formand for Maribo Pensionist Forening.

Urban Magnussen: Urban har gennem mange år holdt området omkring Domkirken og søen fri for affald på sine hundelufteture og cykelture. Flere gange om dagen, sørger han for der ikke flyder affald.

Britt Nielsen, NørregadeTeatret: Ildsjælen i indkøb, vagtplaner, fungerer både i teatret og i Hylddalen. Alt fungerer, når Britt har planlagt det.

Lindy Fynholm: Stort engagement i Maribo Miniby og Bevaringsforeningen.

Annelise Madsen: For alt det hun gjorde for "Komsammen".

Finn Hansen Løj: Finn er mangeårig inkarneret og kompetent leder af Maribo Lokalhistoriske Arkiv. Arkivet rummer skatte om Maribos fortid. Og de nutidige skatte, bliver også fortid som der ligeledes skal værnes og plejes om. Alt det udviser Finn en entusiastisk respekt for i sit lederskab af arkivet og han udviser samtidig enorm interesse for de historiske arkivalier om folk og fæ, samt bygninger og geografier i Maribo og omegn.

Birger Christensen: Sit store engagement i Maribo Handel igennem mange år. Og altid med et smil på læben. En mand, der brænder for Maribo.

Anja Kobbernagel: For hendes fantastiske store overskud og engagement til at starte "Surf Lifesaving", L.F. Livredderklub op. Hun er fantastisk, og børnene elsker hende.

Jane Andersen: Hun er drivkraften bag blandt andet: Støt brysterne. Kræftens Bekæmpelse. Julemærkemarchen. Samt frivillig i Røde Kors, Svanevig og mange andre steder.

De frivillige på NørregadeTeatret: Via deres store arbejde i teatret er de medvirkende til, at borgerne kommer op ad sofaen og oplever noget kulturelt. NørregadeTeatret sætter Maribo på Danmarkskortet. Man går altid opløftet og begejstret derfra efter en forestilling.

Lynge Nielsen: En del af vægter-teamet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hæder og pokal

Ud over den ærefulde titel og den betroede opgave med at tænde Maribos store juletræ på Torvet fredag den 30. november - modtager juletræstænderen også en flot vandrepokal med indgraverede navne på tidligere modtagere. Med titlen følger også en check, som traditionen tro videregives til en forening eller organisation valgt af juletræstænderen. Stemmesedlen finder du på her på siden. Den skal være LollandsPosten i hænde senest 29. november klokken 16. Der kan kun afleveres en en stemmeseddel pr. person.

Du skal mærke kuverten "Juletræstænder". Adressen er Banegårdspladsen 2, 4930 Maribo.

  • Niels Plys vil som sidste år underholde på Torvet inden juletræstændingen. Foto: Lene Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

Aldi sælger ud: Nu kan du købe hele pivtøjet

Rødby

Lalandia lander rekord-overskud: Overvejer udbygning

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Indland

Vanvid: Seks syrebomber er kastet ind i skolegård i Esbjerg

Lolland

Trækker stikket: Vil opløse sig selv midt i jubilæumsåret

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

Erhverv

Lokal bilforhandler i opkøb på Sjælland

112

Klip og bøder på Vestlolland

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Politik

Løsgængeren Lars Boje stifter nyt parti

Guldborgsund

Jubler over Marys besøg: En kæmpe fornøjelse

Udland

Mand med alkoholskabende krop frifundet for spritkørsel

Lolland

Fjerner alle skraldespande

Erhverv

Vendt på en tallerken: Butikkerne forventer ikke prisfald alligevel

Indland

Beredskab tilbage ved Børsen efter gløder blussede op over natten

Annonce
Annonce
112

Søstre fra Levakovic-familie idømmes fængsel for at svindle ældre

Indland

Danskernes arbejdsglæde slår rekord

112

Truet af ekskæreste: "Jeg slår dig ihjel"

Erhverv

Lokal hæder til danmarksmesterskaberne

Falster

Mark O's nye eventyr tog dem på sengen: "Gud, der er mange"

Guldborgsund

Se billederne: Dronning Mary på besøg på Falster

112

Kørte spritstiv i lånt bil: Så blev den taget