cookie-og-privatlivspolitik
Niels Plys vil som sidste år underholde på Torvet inden juletræstændingen.
Niels Plys vil som sidste år underholde på Torvet inden juletræstændingen.
Foto: Lene Hansen

Lollands-Posten

Stem på årets juletræstænder

Kandidaterne til hæderen er fundet - nu skal der stemmes om, hvem der skal have æren at tænde det store juletræ på Torvet, hvor der vanen tro vil være underholdning og hygge for både børn og voksne med blandt andet Niels Plys.
24. november 2018 kl. 12:28 Af Daniel Brøns

Annonce

De sidste to uger har læserne af Lollands-Posten haft mulighed for at indstille kandidater til hæderen som Årets Juletræstænder i Maribo. En ære, der tilfalder dem, der gør noget særligt for byen. Og der er kommer rigtig mange gode forslag.

Dog faldt nogle få af forslagene lidt udenfor rammerne. Ikke desto mindre er der ikke færre end 14 kandidater at vælge imellem for læserne af denne avis.


Kandidater i 2018

Henning Wagner: Henning har i mange år ydet en kæmpe indsats - ikke bare i IK-Olympia, men står også klar og hjælper, når 1. holdet spiller.

Erling Iwersen: En "skattet" personlighed. Støtter klub/foreningsarbejde i bestyrelser og ordner mange kasserer/regnskaber med ildhu.

Tine Holst Petersen: Tine er en glad, aktiv og positiv person. Hun kender kun ordret "ja" og er med "hvor det sner". Tine er aktiv med gymnastik, jazz, menighedsråd, Natteravne og dilettant - og så har hun for resten et fuldtidsjob! Alle opgaver klares med højt humør, varme og stort engagement til stor glæde for mange mennesker i Maribo.

Bent Enok: Det engagement og store arbejde Bent lægger i sit virke som formand for Maribo Pensionist Forening.

Urban Magnussen: Urban har gennem mange år holdt området omkring Domkirken og søen fri for affald på sine hundelufteture og cykelture. Flere gange om dagen, sørger han for der ikke flyder affald.

Britt Nielsen, NørregadeTeatret: Ildsjælen i indkøb, vagtplaner, fungerer både i teatret og i Hylddalen. Alt fungerer, når Britt har planlagt det.

Lindy Fynholm: Stort engagement i Maribo Miniby og Bevaringsforeningen.

Annelise Madsen: For alt det hun gjorde for "Komsammen".

Finn Hansen Løj: Finn er mangeårig inkarneret og kompetent leder af Maribo Lokalhistoriske Arkiv. Arkivet rummer skatte om Maribos fortid. Og de nutidige skatte, bliver også fortid som der ligeledes skal værnes og plejes om. Alt det udviser Finn en entusiastisk respekt for i sit lederskab af arkivet og han udviser samtidig enorm interesse for de historiske arkivalier om folk og fæ, samt bygninger og geografier i Maribo og omegn.

Birger Christensen: Sit store engagement i Maribo Handel igennem mange år. Og altid med et smil på læben. En mand, der brænder for Maribo.

Anja Kobbernagel: For hendes fantastiske store overskud og engagement til at starte "Surf Lifesaving", L.F. Livredderklub op. Hun er fantastisk, og børnene elsker hende.

Jane Andersen: Hun er drivkraften bag blandt andet: Støt brysterne. Kræftens Bekæmpelse. Julemærkemarchen. Samt frivillig i Røde Kors, Svanevig og mange andre steder.

De frivillige på NørregadeTeatret: Via deres store arbejde i teatret er de medvirkende til, at borgerne kommer op ad sofaen og oplever noget kulturelt. NørregadeTeatret sætter Maribo på Danmarkskortet. Man går altid opløftet og begejstret derfra efter en forestilling.

Lynge Nielsen: En del af vægter-teamet.


Hæder og pokal

Ud over den ærefulde titel og den betroede opgave med at tænde Maribos store juletræ på Torvet fredag den 30. november - modtager juletræstænderen også en flot vandrepokal med indgraverede navne på tidligere modtagere. Med titlen følger også en check, som traditionen tro videregives til en forening eller organisation valgt af juletræstænderen. Stemmesedlen finder du på her på siden. Den skal være LollandsPosten i hænde senest 29. november klokken 16. Der kan kun afleveres en en stemmeseddel pr. person.

Du skal mærke kuverten "Juletræstænder". Adressen er Banegårdspladsen 2, 4930 Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce