cookie-og-privatlivspolitik
Arkitekt Christian Kloch forklarede, hvordan planerne for et nyt lejelighedskompleks i stedet for Grandfeldts Gård, vil binde byen sammen med søen.
Arkitekt Christian Kloch forklarede, hvordan planerne for et nyt lejelighedskompleks i stedet for Grandfeldts Gård, vil binde byen sammen med søen.
Foto: Claus Hansen

Lollands-Posten

Stor tilslutning til borgermøde

Mange interesserede mødte frem til borgermøde om fremtiden for Grandfeldts Gård.
06. august 2018 kl. 09:57 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Der var fyldt i salen på Sundhedscentret i Maribo, da der onsdag aften blev holdt borgermøde om fremtiden for Grandfeldts Gård.

Spørgelysten var stor, men alle holdt en god tone.

Det virkede som om, at selv formanden for bevaringsforeningen Terkel jakobsen, har affundet sig med, at Grandfeldts Gård bliver revet ned og der i stedet bliver bygget nyt.

Flere af de fremmødte efterlyste dog politisk vilje til at bevare den gamle købmandsgård. Og nogle af mødedeltagerne kritiserede den nuværende ejer Anders Skov, for ikke at have gjort nok for at vedligeholde bygningen.

Formanden for teknisk udvalg i Lolland Kommune Gert Mortensen (S) og viceborgmester Henrik Høegh (V) mente begge, at det vil være godt for Maribo at kunne tilbyde attraktive lejligheder.

Hovedparten af mødet gik da også med, at tale om hvordan det nye byggeri skal se ud. Og ikke mindst, hvor tæt på søen der skal bygges

Intet er helt fastlagt endnu. Både arkitekt Christian Kloch og Gert Mortensen understregede, at der vil blive lyttet til de forslag der kommer inden høringsfristens udløb 24. august.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce