cookie-og-privatlivspolitik
Også Krenkerup Bryggeri er med i den store mad-event.
Også Krenkerup Bryggeri er med i den store mad-event.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Sydhavsøernes Food Week

Sydhavsøernes Food Week inviterer i efterårsferien på unikke måltidsoplevelser med op til 95 procent lokale kvalitetsfødevarer.
10. oktober 2019 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Arrangementet er skabt af fødevarenetværket Muld - en sammenslutning af lokale fødevareproducenter, der siden foråret 2018 har skabt opmærksomhed om de lokale kvalitetsfødevarer og positioneret Lolland-Falster som kulinarisk turistdestination.

I forbindelse med festivalen skabes også en række måltidsoplevelser. På Lungholm Slot dækker man op i slotsalen, der ellers kun bruges til større selskaber, Skjørringe Gods inviterer til jagtinspireret middag i den nybyggede lade og Galleri Heike Arndt kobler kvalitetsmad med kunstnermøder.

Alle menuer indeholder minimum 50 procent lokale råvarer, men nogle er mere ambitiøse. Blandt andet inviterer Hotel Saxkjøbing på en 3-retters menu, der er baseret på hele 95 procent lokale råvarer - en del mere end de 50 procent, der kræves for at putte en ret på menukortet.

Priserne er faste i festivalen. En frokost koster 185 kroner, mens en 2- og 3-retters menu kan erhverves for henholdsvis 275 kr. og 350 kr.

Blandt deltagerne er også: Restaurant Ö, Thorlins Spisested, Postholderens Sted, Galleri Arndt, Restaurant Fjorden og Bandholm Hotel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE