cookie-og-privatlivspolitik
Der venter de besøgende et velkomment gensyn med Steffen Brandt i hallerne i Maribo.
Der venter de besøgende et velkomment gensyn med Steffen Brandt i hallerne i Maribo.
Foto: Jan Knudsen (arkivfoto)

Lollands-Posten

TV-2 kommer til Maribo

Maribohallerne får til februar besøg af det legendariske band TV-2.
23. november 2018 kl. 12:22 Af Daniel Brøns

Annonce

Den 14. februar klokken 20 venter der borgerne i Maribo en oplevelse af de helt store.

Det legendariske rockband TV-2 vil nemlig på sin Danmarksturné lægge vejen forbi enkelte mindre byer, og Maribo bliver en af dem, fortæller Morten Nielsen, der er direktør for hallerne.

- Vi har nogle tætte kontakter til bandet, og det er lykkedes at holde linjen så varm, at de nu kommer til Maribo. Det er helt fantastisk, for jeg kan se, at de allerede har udsolgt i flere af de store byer, siger han og fortæller, at det 19. album netop er udkommet og har taget de danske anmeldere med storm.

I Maribo er der allerede solgt næsten halvdelen af billetterne. Der vil være mulighed for at købe billetter både med og uden spisning.

I Maribo er der lagt op til en siddende koncert med 1137 stole. Opstillingen gør det muligt at få plads til rigtigt mange i salen, og samtidig er opstillingen populær, hvis der både skal være unge og de lidt ældre med, fortæller Morten Nielsen.

De fire medlemmer i banden, der kaldes "Danmarks lykkeligste band" har netop lanceret deres 19. album, der kaldes "Tæt trafik i Herning", som klart ligger i den lidt mere seriøse ende temamæssigt og tager nyudnævnte ghetto-områder under behandling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce