Annonce
Ugeavisen Lolland

Topkarakter til super autoservice

Holdet bag successen er - fra venstre Tommy Hansen, Ole Jensen, Christian Roed, Marc Elholm og Peter Salewski. Foto: Daniel Brøns

100.000 kunder har anmeldt deres værksteder gennem tjenesten Autobutler - og Maribo Bilcenter blev nummer 9 på landsplan i tilfredshed.

Når man stikker hovedet ind i Maribo Bilcenter kan man måske allerede mærke lidt af hemmeligheden bag en succes: Her er lyst og venligt, og bag skranken sidder værkstedets ejer Tommy Hansen, der lyser op i et smil, da han tager imod i velkomstområdet, der er indrettet hyggeligt med sofaer til de ventende.

Han lægger ikke skjul på, at han er stolt over, at værkstedet er et af Danmarks bedste, når det kommer til kundetilfredsheden, og han tænker, at det især skyldes en god kommunikation:

- Jeg har altid ment, at tre ikke skal lave det, som to bedre kan ordne, og derfor får kunden normalt direkte kontakt til mekanikeren, der får forklaret problemet direkte. Og når bilen er færdig, kan mekanikeren fortælle, hvad han har lavet og fremvise de dele, som han har skiftet, siger Tommy Hansen, der gerne sikrer, at kunden altid kender prisen på forhånd - og bliver ringet op, hvis prisen ændrer sig.

Men har han aldrig haft utilfredse kunder? Han grubler lidt over spørgsmålet og spørger henkastet sin kollega Ole, der står bag skranken, og det lykkes at komme i tanker om en enkelt besværlig kunde.

- Vi havde nogle år tilbage en kunde, der syntes, at hans motor blev ved med at have nogle underlige vibrationer. Den slags klager er svære at håndtere, så den var ude på mærkeværkestedet, og de kunne heller ikke se, at der var noget galt, husker Tommy Hansen, der fortæller, at sagen blev løst.

- Vi oplever også ind imellem, at en fejl på bilen opstår efter at vi har repareret på den. Som regel har det ikke noget med reparationen at gøre, men så snakker vi om det og får det fikset, siger han.

For Tommy Hansen er det af stor betydning at få en god karakter på Autobutler, fordi mange kunder ikke kun ser på prisen - men også kigger på tilfredshedsvurderingen, når de skal vælge værksted gennem tjenesten, der lever af at tage provision for at henviser kunder til de tilknyttede værksteder.

Undersøgelsen omfatter kun værksteder, der bruger Autobutler, men værkstedet får også topkarakter på både Google, Facebook og Trustpilot, så alt tyder på, at der er god grund til at smile over topplaceringen - både for værkstedet selv - og for de kunder, der kommer forbi og får løst deres problemer med bilen i det daglige.

  • Holdet bag successen er - fra venstre Tommy Hansen, Ole Jensen, Christian Roed, Marc Elholm og Peter Salewski. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

Guldborgsund

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Lolland

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Indland

Forventer flere kraftige brag omkring udbrændt Børsen

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Annonce
Annonce
Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken