cookie-og-privatlivspolitik
De tre sopraner har med stor succes tourneret landet tyndt i den seneste tid.
De tre sopraner har med stor succes tourneret landet tyndt i den seneste tid.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Tre stjernesopraner til den store nytårskoncert

Fredag den 17. januar 2020 kl. 20 er der nytårskoncert i Sognets hus afholdt af Maribo Musikforening, der indleder 20'ere med ikke mindre end tre kongelige sopraner.
15. januar 2020 kl. 05:53 Af Daniel Brøns

Annonce

Sopranerne vll levere et sandt musikalsk festfyrværkeri af et show med alt, hvad hjertet kan begære, forsikrer arrangørerne, der lover smægtende opera-arier, populære operettetoner, hitsene fra musicalens verden og perler fra såvel den danske som den nordiske sangskat.

De optrædende er Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun - og de har alle vigtige pladser i Det Kongelige Teater, hvor de hver især udfylder vigtige pladser i det berømmede Operakor plus. De tre Kongelige Sopraner debuterede sammen i sommeren 2003 i Tivoli og siden har de opbygget en koncertvirksomhed, der er blevet kendt landet over.

Det omfangsrige repertoire spænder fra Wagners prangende "Valkyrieridt" til klassikeren over dem alle "O mio babbino caro", fra den evigt unge "Viljalied" til Carmens uimodståelige Habanera, fra de udødelige amerikanske evergreens til vor egen Normann Andersens "Musens Sang".

Altsammen tilsat den nødvendige dosis drama og med en sjældent set indlevelse og energi - for ikke at glemme det uundværlige glimt i øjet.


Meld dig ind

Vil du være med til koncerterne i år, er det et godt tidspunkt at melde dig ind. Et medlemskab af Maribo Musikforening koster fortsat for en enkeltperson kr. 125.- pr. sæson, og kr. 200.- pr. sæson for en familie. Billetpriser til koncerterne er 80 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke-medlemmer og under 25 år gratis adgang. Der sælges kun billetter ved indgangen - og salget begynder en halv time inden koncerten.

Se gerne på hjemmesiden www.maribomusikforening.dk for mere information om koncerterne i det nye år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE