cookie-og-privatlivspolitik
Besøg på sukkerfabrikken i Nakskov er også på programmet i år. Siloerne på Nakskov Sukkerfabrik kan rumme cirka 80.000 tons sukker.
Besøg på sukkerfabrikken i Nakskov er også på programmet i år. Siloerne på Nakskov Sukkerfabrik kan rumme cirka 80.000 tons sukker.
Foto: Mogens Warrer

Lollands-Posten

Turistoplevelser 11 torsdage

11 torsdage i efteråret kan man nu - sammen med Vestlollands Turistforening - blive klogere på hele Lolland. Arrangementerne foregår på hele Lolland - og har en meget stor bredde.
30. august 2019 kl. 07:40 Af Daniel Brøns

Annonce

Første mødedag er torsdag den 29. august kl. 17.00, hvor der bliver mulighed for at besøge en have på Arningevej 26 - samt to andre haver i løbet af aftenen.

Den efterfølgende aktvitet finder sted torsdag den 5. September kl. 18, når der er besøg på Lyttesholm på Sydlolland, hvor man kan høre mere om biodiversitet og om arter i fremgang og tilbagegang. Saksfjed og Lungholm inddæmning besøges. Her er en relativt høj biodiversitet, og her er mulighederne til stede for at skabe endnu mere værdifuld vild natur, selvom hele området er et "menneskeskabt" kulturlandskab. For dette arrangement står naturvejleder Uffe B. Nielsen.

I programmet er også besøg hos kommunen om planstrategien, besøg i banken om formuepleje, besøg i virksomheder, Femern-Bælt besøg, museumsbesøg, besøg på sukkerfabrikken i Nakskov - og meget andet. Selv vegansk mad er kommet på programmet en aften, hvor deltagerne kommer om bord i emnet i et skolekøkken i Dannemare.

Program findes her www.kortlink.dk/yqxn. Evt. telefon 23414822KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE