cookie-og-privatlivspolitik
Der er hyggeligt i Rødby og Rødbyhavn, men udvikling skal der til, hvis flere tilflyttere skal tiltrækkes - og hvis det skal være endnu bedre at bo her.
Der er hyggeligt i Rødby og Rødbyhavn, men udvikling skal der til, hvis flere tilflyttere skal tiltrækkes - og hvis det skal være endnu bedre at bo her.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Vælg to Rødby-projekter

Hvilke store projekter skal der søges penge til, når Rødby og Rødbyhavn skal udvikles. Skal det være noget i byerne. Eller måske en flottere vej mellem dem? Et borgermøde den 29. januar vil vise vejen videre med udvikling af byerne i syd.
21. januar 2020 kl. 10:39 Af Daniel Brøns

Annonce

Udviklingen af  Rødby skal videre i 2020 også, så derfor indkalder foreningen Købstadshotellet nu til borgermøde den 29. januar kl 18.30 i Søndre Skoles læringscenter på Byskolevej 1 i Rødby.

Mødet er en opfølgning borgermødet i november, der bød på mange projektforslag. Den 29. januar skal der arbejdes videre med mindst to projekter, som der bliver søgt midler til ved professionel fundraising. Altså er der mulighed for at være med til at udvikle nye steder og aktiviteter som gør det sjovere og mere interessant for borgerne at bo i området og mere interessant for besøgende.

Mødet i November bød blandt andet på forslag som: –- Større sammenkobling mellem Rødby og Rødbyhavn - evt træplantning - gerne japanske kirsebærtræer –- Smuk rute til mellem Rødby og Rødbyhavn til vandring, Løb, cykling, ridning - med oplevelser undervejs - måske også motionsredskaber og større pladser med opfordring og henvisning til at gå videre til næste plads –- Noget for de unge og større børn –- Vandaktiviteter ved lystskoven –- Får og geder til afgræsning skoletjeneste –- Bygge videre på planerne om lagunestrand i RødbyHavn med vandaktiviteter –- Mountainbikeruter i landskabet –- Rødby området er det nye Bornholm –- Kano og paddle boards på kanalerne –- Branding og aktiviteter ved Danmarks længste Dige –- Lyttesholm er et stort aktiv –- Kæmpe viking som tårn i landskabet - udsigt / branding –- restaurant i toppen Hundeskov –- Større aktiviteter i lystskoven –- Interaktiv historiefortælling –- Vise det historiske landskab –- Lave en tilflytterguide –- Naturen ind i byen på de tomme grunde –- Udbygning af skoven - i Rødbys omegn - måske ud til den nye station da Rødby oprindelig var skov –- ny natur –- Kulinarisk udendørs restaurant med brug af alle sanser –- Events ved amfiteatret - med særlig vægt på de unge - både planlægning og afholdelse –- GR koder til ruter og seværdigheder –- Skaterpark med ramper.

Ved borgermødet vil der være mad, så tilmeld dig til: koordinator@LAGLollandFalster.dk eller telefon: 60 16 80 13 senest 24/1.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE