cookie-og-privatlivspolitik
Mødet skal være med til at undersøge, hvilke projekter, der kan samle engagement i det sydlige Lolland.
Mødet skal være med til at undersøge, hvilke projekter, der kan samle engagement i det sydlige Lolland.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Vær med til at udvikle på Sydlolland

Foreningen Købstadshotellet indkalder nu til borgermøde den 20 november kl 18.30 i Søndre Skoles læringscenter på Byskolevej 1 for at høre borgere om, hvad de kunne ønske sig af udvikling omkring Rødby og Rødbyhavn. Målet er at samle opbakning omkring to projekter, som der bliver søgt penge til professionelt.
06. november 2019 kl. 04:51 Af Daniel Brøns

Annonce

Foreningen samarbejder med Borger- og Erhvervsforeningen, og projektet modtager støtte fra LAG-projektet "Landsbyernes Naturlige Fortræffeligheder", der skal modvirke udvandring til større byer.

Området har eksempelvis det inddæmmede land, det længste dige i Danmark og masser af oplevelser i stærke lokalsamfund. Projekter kan være stier, mødesteder, skiltning - men også andre idéer er velkomne.

Ved borgermødet vil der være mad - og af hensyn til bespisningen skal der tilmeldes på mail: koordinator@LAGLollandFalster.dk eller telefon: 60 16 80 13. Tilmelding skal være senest den 15. november.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE