cookie-og-privatlivspolitik
Der er for alvor noget at kigge på for dem med interesse for køretøjer med mange hestekræfter.
Der er for alvor noget at kigge på for dem med interesse for køretøjer med mange hestekræfter.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Valgflæsk og amerikanerbiler

P-pladsen ved Bangs Have byder på noget, der nærmest ligner en folkefest på fars dag med valgflæsk, biler, hoppeborg og meget, meget andet.
31. maj 2019 kl. 05:36 Af Daniel Brøns

Annonce

På dagen for folketingsvalget - og Fars Dag er der underholdning på menuen - ikke mindst oktaner, men også diverse udstillinger og aktiviteter. Og grill-mad - inklusive naturligvis valgflæsk med persillesovs og nye kartofler.

I tiden fra klokken 11-17 bliver der på parkeringspladsen igen mulighed for at skue amerikanerbiler, veteranbiler og potente "hot rods" - ombyggede og stylede amerikanerbiler med buldrende V8-motorer under kølerhjelmen.

Ud over show- og specialbiler medvirker også en flot lastbil og en brandbil. Og så bydes der på musik og anden underholdning - såsom hoppeborg, ølsmagning, modelfly, modelbiler, samt mulighed for at se på cykler og nye biler også.Blandt andet vil Peugeot være til stede. Selv gocart vil være repræsenteret, ligesom man kan deltage i en mandsprøve udfordring arrangeret af LLH Service. Du kan også høre om Legal Streetrace og meget meget andet.

Omkring 50 biler ventes at deltage.


Den 8. udgave

Det er nu ottende gang, at arrangementet kommer på benene, og Max Christensen fortæller, at arrangørerne hidtil har været heldige med vejret, hvilket også værdsættes af ejerne af bilerne, fordi mange af dem ikke må komme ud i regnvejr. Heldigvis plejer vejret dog at være godt på netop denne dag.


Håber på 1500 gæster

Max Christensen er spændt på, hvor mange der lægger vejen forbi på en valgdag. Han håber på, at godt 1500 mennesker får lyst til at besøge arrangementet, men tusind mennesker vil også være rigtigt fint.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE