cookie-og-privatlivspolitik
De flotte veteranbiler findes på plænen ved husbådene.
De flotte veteranbiler findes på plænen ved husbådene.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Veterantræf med kaffe og kage

"Sakskøbing Havnetræf" kalder entusiasterne selv det træf på havnen, som Lolland-Falster Veteranklub nu for tredje år i træk bruger deres tirsdage på sommeren igennem på havnen i Sakskøbing. Tirsdag den 30. april har de sæsonstart klokken 18.
27. april 2019 kl. 06:25 Af Daniel Brøns

Annonce

Efter en lang vinter med pudsen og pleje af bilerne, er medlemmerne af Lolland Falster Veteranklub nu klar til at komme ud af garagerne og ind i solen på havnen, hvor de kan vise bilerne frem for hinanden og for nysgerrige. På plænen ved husbådene kan man se bilerne. Man kommer dertil ved at køre fra p-pladsen i bunden af Lillemark over for fjernvarmeadministrationen.

Søren Rubæk, der er træfansvarlig, fortæller, at pladsen åbner allerede fra klokken 17 alle tirsdage - selv om træf-starttidspunkt er en time senere.

- Vi åbner lidt tidligere for at give deltagerne en time til at spise deres medbragte aftenmad på pladsen, for vi kan se, at det plejer de at gøre, når vejret er rimeligt.


Pandekager

I år har klubben også allieret sig med "The Pancake Man", som med mellemrum vil dukke op med sin fine lyserøde salgsvogn, så der vil være mulighed for at få lidt at spise der. Han vil med sikkerhed være der ved åbningen

- Det er vi meget glade for, siger Søren Rubæk og tilføjer:

- Vores søde piger vil selvfølgelig også være klar hver eneste tirsdag, med deres dejlige hjemmebag og varme kaffe, samt is og sodavand til fantastisk lave priser.

Pigerne findes mere præcist i "værestedet", lige ved siden af træfpladsen, hvor der også findes toiletter.

24. september bliver sidste træf i år. Sidste år deltog omkring 50 biler pr. gang, så der var rigeligt at opleve henover sommeren - og det bliver der også i år, forsikrer Søren Rubæk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE