cookie-og-privatlivspolitik
Julegaven skal være at finde på kuponen og doneres af Lollands-Posten.
Julegaven skal være at finde på kuponen og doneres af Lollands-Posten.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Vind 22.500 kroner i julehandlen

I butikkerne i Maribo Handel er der også denne jul opsat postkasser, som du kan lægge lodsedler i, når du handler.
25. november 2019 kl. 05:49 Af Daniel Brøns

Annonce

Det skal være både sjovt og hyggeligt at handle i julen, og derfor har butikkerne i Maribo Handel valgt at fortsætte den - for mange måske kendte - juleaktivitet med postkasser i butikkerne. Man behøver blot at købe for 200 kroner, og så får man et lod i konkurrencen om 5.000, 7.500 eller 10.000 kroner. I løbet af en jul kan man derfor putte rigtigt mange lodder i postkasserne. Og køber man en vare, der koster over 200 kroner, så får man endnu en lodseddel for hver 200 kroner ekstra varen har kostet.

Konkurrencens vindere udtrækkes på Torvet i Maribo. De 5000 kroner udtrækkes lørdag den 7. december klokken 14.15. Søndag den 15. trækkes 7.500 kroner.

Søndag den 22. udtrækkes 10.000 kroner.

De nævnte søndage har butikkerne åbent fra 10-15, så der er mulighed for at købe julegaverne umiddelbart inden trækningen.

Eneste betingelse for at vinde er, at man er til stede personligt på Torvet. Man kan altså ikke sende stedfortrædere eller lignende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE