cookie-og-privatlivspolitik
Violinisten Nikolai Nedergaard har Sascha Nedergaard med ved flyglet ved koncerten i Maribo.
Violinisten Nikolai Nedergaard har Sascha Nedergaard med ved flyglet ved koncerten i Maribo.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Violintalent til Maribo

Fredag d. 26. april 2019 kl. 20 byder Maribo Musikforening velkommen i Sognets Hus til violinisten Nikolai Nedergaard, der har Sascha Nedergaard med til at sidde ved flyglet.
22. april 2019 kl. 06:47 Af Daniel Brøns

Annonce

Det unge violintalent Nikolai Vasili Nedergaard er 18 år og elev af den fantastiske inspirator, Alexandre Zapolski. Nikolai har gentagne gange været solist ved kirkekoncerter og med Zapolski-Strygerne, han har vundet førstepriser i Berlingske Musikkonkurrence, Jakob Gade Violinkonkurrence, International Violin Competition i Kroatien samt 2. pris i Stockholms Internationale Musikkonkurrence 2017. Han er også modtager af Spar Nords Klassiske Talentpris og han siger om sig selv:

- Når jeg spiller koncert, er jeg musiker. Jeg kan lide at spille og formulere musikken i nuet og ikke "bare" aflevere en hjemmeindstudering for publikum. Jeg holder meget af romantikken, hvor violinen klinger stort, flot og varieret. På det sidste er jeg også blevet meget glad for Bach og vildt begejstret for Sjostakovitj, som med et helt andet tonesprog taler direkte til mig om angst, vrede og undertrykkelse, men også glæde og begejstring. Det vil jeg gerne give videre til publikum.

Sascha Nedergaard er aftenens akkompagnatør. Uddannet som pianist, kammermusiker og klaverpædagog i Moskva. Hendes musikervirke har bl.a. omfattet solo- og kammermusikkoncerter og turne-virksomhed i Sverige, Belgien, Tjekkiet, Frankrig og Danmark. Pianist i Ensemble Domino Lolland.Er ansat på Hovedstadens MGK som klaverlærer og akkompagnatør.

Ved koncerten spilles værker af bl.a. Bach, Mozart, Paganini, Ravel og Sjostakovitj.

Billetter koster 140 kroner, medlemmer dog 70. Gratis for unge under 25 år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce