cookie-og-privatlivspolitik
De fem Vuust-musikere er kendt for hver deres speciale.
De fem Vuust-musikere er kendt for hver deres speciale.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Vuust-koncert i Nysted

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste Danmark kan præstere inden for jazz- og underholdningsmusik, og nu er det muligt at opleve en koncert med hele fem af slagsen.
23. januar 2019 kl. 12:06 Af Daniel Brøns

Annonce

Byhusforeningen i Nysted byder den 1. februar til en hyggelig fredag i Nysted Biograf-Teater med bandet "5 x Vuust". Bandet er blandt andet kendt for sin sangerinde Clara Vuust, som har udgivet tre albums med fremragende anmeldelser, senest "Before You Walk Away" i 2018.

Med er også saxofonist Christian Vuust, der blandt andet er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik. Deruodver også bassisten Peter Vuust, der ud over at tilhøre eliten af jazzmusikere er professor og Danmarks førende hjerneforsker i musik. Har også skrevet bogen "Musik på hjernen".

Endelig er der Peters sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer - begge formentlig med en lovende musikalsk karriere foran sig.

De 5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 140 albums og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af klassikere og egen musik.

Koncerten koster 150 kr. og begynder kl. 20.30. Dørene åbnes kl. 18.30. Billetter på Billeto.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce