cookie-og-privatlivspolitik
Zumbapigerne - med træneren Rikke Pedersen i gult - er klar til juleoptoget.

31

Billeder

Zumbapigerne - med træneren Rikke Pedersen i gult - er klar til juleoptoget.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Zumbapigerne klar til juleoptog

Savner du et hold veninder, så er der god grund til at tage til Hunseby om tirsdagen klokken 17.30. Her hygger zumbaveninderne, der lige nu forbereder juleoptoget 15. december.
29. november 2019 kl. 12:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Kaffen og kagen står klar på scenekanten, snakken går lystigt - der bliver krammet, smilet og hilste. Sådan er starten på en zumba-aften i Hunseby Forsamlingshus, og sådan har det været siden marts 2012, da Rikke Pedersen for første gang stillede sig på scenen. I dag er der stadig omkring 15 veninder med:

- Vi spørger altid til, hvordan de andre har det, vi holder fester - og nogle gange inviterer vi andre med - også vores mænd, selv om de som regel ikke vil være med til dansen, griner Kirsten Skindbjerg, der har været en af de mest aktive.

Og træneren Rikke Pedersen har fået et helt hold veninder ud af træningen.

- De var også med til at fejre mig, da jeg blev 40, siger hun.

Det koster bare 40 kroner at træne med. Eller 350 for ti gange.

- Og jeg har faktisk kun det her hold, som jeg til gengæld kan dedikere mig fuldstændig til, siger Rikke, der er uddannet Zumba-instruktør og nyder at undervise.

- Jeg ved, at alle kan lære det, siger hun og oplyser, at alle muskelgrupper bliver aktiveret under dansen - og så er det ovenikøbet sjovt, siger hun og opfordrer til at komme og få en prøvetime.

- Vi vil rigtigt gerne have mænd på holdet, så de får faktisk en gratis prøvemåned i stedet, hvis de melder sig, siger hun og fortæller, at man kan hilse på dem ved juleoptoget 15. december i Maribo, hvor der i øvrigt også vil være julemarked på Torvet. Optoget starter kl. 13 fra hallen.

Se billeder af pigernes træning på www.lollands-posten.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE