cookie-og-privatlivspolitik

Foto: KASTENSKOV HENRIK

Mit bedste Husmortip

Hold flyverdragten vandtæt

Forkert vask og for meget tørretumling gør at flyverdragten ikke forbliver vandtæt.
05. januar 2017 kl. 03:10 Af Margit Olsen

Annonce

Nu er det sæson for skidragter. Nå ungernes skidragter så skal vaskes, så vend vrangen ud. Vask slider på tøj og dragten er måske behandlet med et stof eller har en speciel vævning i stoffet, som gør den vandtæt. For at bevare det vandtætte er der flere gode tips. Vask med vrangen ud. Lad være med at bruge længere og varmere vaskeprogram end nødvendig. Brug ikke skyllemiddel, som gør stoffets fibre bøde og glatte og dermed mere modtagelige for vand.

Hvis det er nødvendigt at tørretumble skidragten, så brug et program med lav varme.
De fleste skidragter kan, hvis de bliver vasket om aftenen tørre natten over ved at blive hængt på en bøjle og hængt op i det lune badeværelse, bryggeres eller fyrrerum.
Hjemme hos mig er gulv- fjernvarmens rør installationer skjult af et skab, som går fra loft til gulv. Inde i skabet har jeg i loftet skruet et par kroge i. Her bliver mange jakker og skidragter tørret vinteren igennem.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.
ANNONCE