cookie-og-privatlivspolitik

Mit bedste Husmortip

Midt i en konfekttid

Når der skal laves julekager og konfekt er det rart med et par tips, så man undgår tingene mislykkedes.
05. december 2016 kl. 01:12 Af Margit Olsen

Den nemmeste måde, at smutte mandler på, er at give dem et ganske kort opkog i vand. Hæld vandet fra og smut mandlerne mens de endnu er varme. Er det en stor portion som skal smuttes, kan man tage lidt op af de varme vand af gangen.

Er overtrækschokoladen blevet grynet kan man røre lidt ganske almindelig neutral madolie i. Prøv med lidt ad gangen indtil chokoladen igen er blank og fin.
Bruges hele hasselnødskerner til kager eller konfekt er det pænest og giver den bedste smag, hvis den yderske hinde på nøddekernerne fjernes. Læg nøddekernerne på et stykke bagepapir på en bageplade og stil nødderne i en 200 grader varm ovn i fem til 10 minutter. Tag nødderne ud og nuller nødderne i et viskestykke, så kan hinden let gnides af.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.
ANNONCE