cookie-og-privatlivspolitik
Der er super-god plads i det dybe bagagerum, der er vandtæt og kan spules efter strandferien eller fisketuren. Bilen kan ses i Sakskøbing og Nykøbing.
Der er super-god plads i det dybe bagagerum, der er vandtæt og kan spules efter strandferien eller fisketuren. Bilen kan ses i Sakskøbing og Nykøbing.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Bilen til friluftmennesket

Ford Puma har solgt fantastisk fra første dag og har mange finurligheder, såsom et vandtæt bagagerum, som man kan spule.
17. marts 2020 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

De unge elsker den, fordi den ser smart ud. Familierne elsker den, fordi den er praktisk - og har plads til hele tre kufferter - og er nem at gøre ren. Og de ældre synes især om den lidt højere indstigning.

Kort sagt er der mange gode grunde til at kigge på den nye Ford Puma, som de første tre uger hos Ødegaard Biler kunne prale af at tiltrække hele ni nye købere, fortæller forhandleren Christian Würtz, der selv holder meget af bilen.

- Det er da en sjov finurlighed, at man i princippet kan spule sine gummistøvler og vride håndklæder op i bagagerummet, der nok er den eneste bil, som jeg har set med en bundprop i bagagerummet, siger han.

Da bilen har en assisterende hybridmotor indbygget, opleves bilen som utrolig frisk ved alle former for acceleration.

- Man kommer dermed hurtigere frem i byen, og man kan føle sig mere tryg i overhalinger, siger Christian Würtz, der sælger to forskellige modeller med benzin og elmotor på henholdsvis 125 og 155 HK, hvilket er rigeligt til at trække en campingvogn på op til 1100 kilo.

Priserne begynder ved 225.000 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce