cookie-og-privatlivspolitik
Det er et rigtigt bæst af en bil, der står klar hos Mitsubishi-forhandlerne. Og den sælger fantastisk, fortæller Lars Jørgensen.
Det er et rigtigt bæst af en bil, der står klar hos Mitsubishi-forhandlerne. Og den sælger fantastisk, fortæller Lars Jørgensen.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Billigere 4WD hybrid

Mitsubishi Outlander PHEV blev Danmarks mest solgte plug-in hybrid i januar. Og er Danmarks billigste SUV-hybrid med firehjulstræk.
09. marts 2020 kl. 15:31 Af Daniel Brøns

Annonce

Et nyt prisskilt på 300.000 kroner har gjort en stor forskel for kunderne til den populære Mitsubishi PHEV, som kan køre op til 45 kilometer på strøm, inden den kobler den kraftfulde benzinmotor på 2,4 liter til.

Benzinmotoren yder 135 HK, men når elmotoren lægges til ved accelerationer, så kan man komme op på hele 224 HK i alt.

Og for mange er det virkelig en drøm at få adgang til sådan en bil, fortæller bilforhandler Lars Jørgensen, der sælger modellen til det meste af Lolland fra Vester Ulslev.

- Man får jo en kæmpe bil, der kan trække 1500 kilo efter sig - og som er utroligt behagelig at køre i, siger bilforhandleren, der fortæller, at en del udstyr er inkluderet i basismodellen - såsom nøglefri betjening, automatisk katastrofeblink og meget andet. Han anbefaler dog at ofre lidt ekstra.

- Mange vælger at købe den fulde udstyrsmodel til 370.000 kroner i stedet. Men så får man også nogle ret vilde funktioner, såsom styring af varme via en app på mobiltelefonen, parkeringssensorer for og bag, vognbaneassistent, sikkerhedspakke med nødbremsesystem, adaptiv fartpilot og meget andet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce