cookie-og-privatlivspolitik
Sikkerheds-snoren bliver nu klippet, så alle kan få adgang til den flotte bil, fortæller Thomas Lumbye, der selv har bestilt en til familien privat.
Sikkerheds-snoren bliver nu klippet, så alle kan få adgang til den flotte bil, fortæller Thomas Lumbye, der selv har bestilt en til familien privat.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Captur Plugin slippes løs

Den første Renault Captur Plugin Hybrid er nu på vej ud af værkstedet fra Lumbye i Nykøbing. Den byder på hele 160 HK og alt i udstyr. Bilforhandleren har selv købt et af de første eksemplarer.
22. oktober 2020 kl. 17:50 Af Daniel Brøns

Annonce

Det er noget af et imponerende bil, der i disse dage er landet hos Lumbye Biler i Nykøbing og Nakskov. Ikke alene er den økonomisk i drift med 65 kilometer på ren el. Den er også virkelig veludstyret, og den har derfor allerede solgt godt, inden man har kunnet få den leveret, fortæller bilforhandler Thomas Lumbye, der har svært ved redegøre for udstyr, som bilen IKKE har.

Først og fremmest er det skønt, at bilen har automatgear, så man bare kan nyde kørslen og følge med på det store 9,3" multimediesystem, der har indbygget navigation. Apple CarPlay og Android Auto er indbygget, så det er nemt at integrere samtaler og øvrige mobilfunktioner. Klimaanlæg, Regn- og lyssensor, bakkamera og parkeringssensor er også på listen, ligesom bilen er meget sikker. Hele fem stjerner i Euro NCAP

Som Thomas Lumbye siger:
- Der er tale om en bil, der er udstyret med alt, man kan tænke sig, så når man ser prisen på bare 260.000 kroner synes jeg selv, at det ikke bliver bedre, så jeg har derfor selv købt en af dem til os derhjemme.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce