cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Bilsektionen.dk

Motor

DK vil have RAV4

Inden for de første uger og på mindre end en måned er der underskrevet over 800 købsaftaler, og interessen for den store SUV overgår Toyotas egne forventninger.
07. marts 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Det er ikke længe siden, at Toyota sendte den nyeste generation af deres RAV4 til premiere hos landets forhandlere. Men allerede nu og efter godt en måneds salg er der solgt over 800 nye RAV4.

- Vi er nærmest blevet blæst omkuld over den massive interesse for den nye RAV4. Det er helt fantastisk, og vi glæder os virkelig over, at så mange danskere har fattet interesse for den helt nye generation af vores store SUV, lyder det fra pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Den nye RAV4 er bygget på en helt ny platform baseret på Toyotas nye TNGA-filosofi, der handler om at lave endnu bedre biler på smartere og mere økonomisk vis.

Den nye såkaldte GA K-platform gør, at det trods den hævede siddehøjde har været muligt at sikre et ekstra lavt tyngdepunkt, en optimeret vægtfordeling, en stivere konstruktion og et mere stabilt og præcist styretøj - alt sammen faktorer, der bidrager til bedre køreegenskaber, lover Toyota.


Snobber opad

Det er især den kraftfulde 2.5-liters hybridudgave med 218 hestekræfter, der vinder indpas hos kunderne, og som koster fra 419.900 kroner eller 10.000 kroner mere efter 1. april som følge af den nye brændstofmålingsmetode. Men også basisudgaven, 2.0-liters benzinudgaven med 175 hestekræfter fra 299.990 kroner, har tiltalt en del kunder.

Tre ud af fire har således valgt hybrid, mens den sidste fjerdedel fandt benzinudgaven mest interessant.

- Vi oplever, at en stor del af kunderne efterspørger de højere udstyrede udgaver med luksuriøst udstyr som fx læderindtræk, varme i rattet, trådløs opladning af mobiltelefonen og større alufælge. Det ser vi som et billede af, at en del af kunderne er vant til høj luksus fra deres tidligere biler og nu ser RAV4 som en model, der kan opfylde deres høje krav til motorkraft, luksus og kvalitet, siger Anders Tystrup.

Alle udgaver af RAV4 kan fås med enten forhjuls- eller firehjulstræk samt mulighed for også at vælge mellem manuelt gear eller automatgearKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce