cookie-og-privatlivspolitik
Flemming Hansen (til venstre) og Tobias Larsen er to af de friske sælgere, man kan møde, når man handler Mazda. Måske en af de nye Mazda 3 i baggrunden.
Flemming Hansen (til venstre) og Tobias Larsen er to af de friske sælgere, man kan møde, når man handler Mazda. Måske en af de nye Mazda 3 i baggrunden.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Fire japanske bilmærker

Med Mazda som ny i sortimentet sælger Schultz Biler i Nykøbing nu hele fire forskellige japanske bilmærker.
16. marts 2020 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Med hele 275 nyrenoverede kvadratmeter reserveret Mazda har bilmærket fået en flot start hos Schultz Biler i Nykøbing, hvor alle de nyeste Mazda har kunnet afprøves siden sommeren 2019. Men først fra i år har Schultz været ene-forhandler af Mazda på Lolland-Falster.

- Det kan mærkes, at vi vokser. Vi ser mange nye kunder i butikken, og de kommer meget ofte for at se Mazda, der virkelig har nogle fantastiske tilbud for tiden, siger bilforhandler Andres Schultz, der lige nu ser en gigantisk interesse for den kommende MX 30, der kommer som ren elbil til 255.000 kroner.

- Det er en superspændende SUV, så mange kommer ind og reserverer den, siger forhandleren, der oplyser, at den også har en stort udstyrsniveau - såsom elektrisk indstilling af førersæde, adaptiv fartpilot og bakkamera.

Forretningen sælger sælger også mange af de nuværende modeller, såsom SUV'en CX5, som lige nu fås til en rigtig fornuftig pris.

- Og finder man ikke en Mazda, så har vi jo også Mitsubishi, Nissan, Honda fra Japan. Samt franske Peugeot, som bestemt også er af stor interesse blandt vores kunder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce