cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Gennemført camper i størrelse XL

VW har haft stor succes med deres autocamper California i årtier - nu kommer den også som ekstra large til en fornuftig pris.
30. marts 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Normalt kender vi VW California som en slags ombygget VW-bus, der er tilført seng, køleskab og gasblus med mere. Det har gennem årtiet været populære biler, og selv 50 år gamle VW-busser med camper-udstyr går for gode penge, hvis køretøjet da er velholdt.

Nu kommer så en endnu større udgave, end vi er vant til fra tidligere. Grand California er baseret på Crafter og kommer i to versioner med forskellig akselafstand og indretning.

En ny model i 6-meters-klassen, som da også hedder Grand California 600, er udstyret med baderum, køkken og soveområde koster fra 699.000 kroner med 177 hk 2,0 TDI-motor og 8-trins automatgear.

Grand California 600 er noget højere end den "normale" California og har to sovepladser med en dobbeltseng på tværs bagest i kabinen, men som ekstraudstyr kan den bestilles med en sovesektion i en alkove over førerpladsen.

En væsentlig forskel i forhold til T6 California er også, at Grand California er udstyret med et baderum. Ud over toilet og bruser er baderummet blandt andet udstyret med en klapbar vask

Grand California 680 er lavere og er udelukkende designet til to personer og har derfor en stor dobbeltseng placeret på langs bagest i kabinen. Priserne for Grand California 680 starter 737.000 kroner.


Rig på innovative detaljer

Standardudstyret omfatter ud over køkkenet og det rummelige baderum (830 x 830 mm) også detaljer som udvendig belysning over skydedøren. Den ligeledes standardmonterede tilslutning til en udvendig bruser (med indstillelig vandtemperatur) på bagenden gør livet på campingpladsen perfekt.

Et elektrisk betjent trinbræt kører ud under skydedøren ogletter ind- og udstigningen, mens et todelt myggenet i skydedøren ligeledes er en del af standardudstyret.

En innovativ feature er styringen af højttalerne i opholdskabinen via Bluetooth (ekstraudstyr). På den måde kan man uafhængigt af infotainmentsystemet lytte til musik via en smartphone, tablet eller bærbar pc.

Grand California forsæder kan drejes 180 grader rundt, så du sidder ansigt til ansigt med passagerne på den 2-personers sæderække i opholdskabinen. Et stort spisebord byder på rigeligt med plads til et måltid for fire personer.

Køkkenudstyret omfatter et udtrækkeligt 70-liters-køleskab inklusive fryseboks (også med adgang udefra via skydedøren), et gaskomfur med to blus, en vask samt forskellige skabe, skuffer og udklappelige opbevaringsrum.

Som ekstraudstyr fås der ud over køjesengen, og det derover integrerede panoramatag, også detaljer som et ekstra tagairconditionanlæg i bagest i bilen, en markise, en cykelholder til montering bagpå, campingbord og campingstole.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce