cookie-og-privatlivspolitik
Salgsrådgiver hos VW Harly Petersen i Maribo., Simon Rasmussen, har til ære for fotografen kørt en Golf Sportsvan Plus ud af udstillingen. Der er her tale om den meget veludstyrede Highline-version.
Salgsrådgiver hos VW Harly Petersen i Maribo., Simon Rasmussen, har til ære for fotografen kørt en Golf Sportsvan Plus ud af udstillingen. Der er her tale om den meget veludstyrede Highline-version.
Foto: Manfred Sørensen

Motor

Godt overblik og masser af plads

Med kampagnemodellen Golf Sportsvan Plus kan du se frem til ekstra udstyr uden merpris og en månedlig ydelse fra 3.299 kroner med en attraktiv udbetaling på blot 5.000 kroner, når du vælger at privatlease.
24. juni 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Har man brug for lidt ekstra plads i sin bil bør man overveje et kig på kampagnemodellen Golf Sportsvan Plus. Her bydes for alvor på rummelighed - og så kan Golf Sportsvan Plus faktisk leases.

Bag det lækre design på fronten finder du i Golf Sportsvan Plus en kabine, der er skabt til at gøre turen til en rummelig oplevelse: En høj og komfortabel siddeposition gør det let at komme ind og ud. Og giver ekstra overblik til føreren. Bagsædepassagererne kan også glæde sig over usædvanlig god benplads og en behagelig midterkonsol.

Med kampagnemodellen Golf Sportsvan Plus kan du se frem til ekstra udstyr uden merpris og en månedlig ydelse fra 3.299 kroner med attraktiv udbetaling på 5.000 kroner, når du vælger at privatlease.

Er man ikke interesseret i at lease fås Golf Sportsvan 1,5 TSI Comfortline Plus 130hk, der har et forbrug ved blandet kørsel på 16,9 km/l, fra 266.995 kroner.

Der er tale om en Golf Sportsvan præcis som du kender den plus lidt mere af det hele. Med den længere akselafstand og den ekstra højde er Golf Sportsvan det største medlem af Golf familien. For dig betyder det: Masser af plads til familien og bagagen. Lige nu fås Golf Sportsvan, som nævnt, altså¨desuden som kampagnemodel Plus.

Foruden DK pakke og App-Connect kommer kampagnemodellen Golf Sportsvan Plus også til en favorabel pris.

DK pakke indeholder til Comfortline:

- Parkeringssensorer for og bag. Parkeringssensorne gør det let at lokalisere genstande bag og foran bilen når du skal parkere.

- El-klapbare sidespejle, udover at klappe sidespejlene ind når bilen parkeres, så er der også varme i sidespejlene. Det betyder, at du let kan fjerne is og fugt fra spejlene.

- Lys- og syn-pakke kaster lys over din hverdag på en helt ny måde. Pakken indeholder: Automatisk nedblændeligt bakspejl, regnsensor, tunnellys, coming home- og leaving home-funktion.

Til Highline medfølger desuden et bakkamera, som er integreret i Volkswagen-logoet på bagklappen, og foldes kun ud, når bilen sættes i bakgear.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce