cookie-og-privatlivspolitik

Foto: PR

Motor

Hyundai i10 nu også i sportudgave

Hyundai i10 bliver sportslig og kvik i optrækket.
20. september 2020 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

Den kække by- og pendlerbil, Hyundai i10 bliver nu også sportslig og kvik i optrækket.

Den er nemlig lanceret i en N Line-udgave med 100 hestes turbomotor, der giver den en acceleration fra 0-100 km/t. på 10,5 sekunder.
Til levering i november til en pris på 164.995 kroner.

i10 N Line skiller sig ud fra den øvrige i10-modeller med detaljer som en ændret frontkofanger og integrerede tågelygter, sidespejle i sort højglans, LED-køre- og positionslys i N-design samt et diskret N Line-logo i kølgrillen.

Bagtil vidner en diffuser og en forkromet dobbeltudstødning om, at der er tale om en helt særlig model. Derudover gør de 16” alufælge det mere rå ydre komplet.

I kabinen giver sportsrattet i blødt kunstlæder med røde syninger og N-logo, sportsgearknop, pedaler i rustfrit stål og røde detaljer omkring luftdyser sammen med sort lofthimmel og sportssæder med røde designsyninger i særligt indtræksmønster og med ekstra støtte er sportsligt look.

Komfort og sikkerhed er også højt prioriteret i i10 N Line. Her er 1-zonet klimaanlæg, 3.5” supervision cluster med køredata, klassens største touchskærm på 8” med DAB+ og Apple Carplay og Android Auto, varme i rat og forsæder, bakkamera, Bluetooth, fartpilot, halogenforlygter med projektørlinse, bi-funktion til nær- og fjernlys samt statisk kurvelys plus meget mere standard.

Dertil kommer et væld af sikkerhedsudstyr, som blandt andet omfatter automatisk nødbremse, der ikke kun assisterer ved at genkende køretøjer, men også fodgængere. Endvidere hjælper den aktive vognbaneassistent, fjernlysassistenten og træthedsregistreringen føreren med at holde fokus på kørslen. eCall er også unikt for klassen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce