cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Hyundai viser mild-hybrid diesel-SUV

Hyundai udvikler videre og er nu klar med en helt ny mild hybrid-version, som gør motoren endnu mere effektiv.
05. juni 2019 kl. 11:00 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Det er ikke længe siden, at Bilsektionen testede en Hyundai Tucsons mindste diesel med 136 hk.

Den gjorde det glimrende trods de få hk til den store biler, som vejer næsten 1,9 ton i køreklar vægt. Men Hyundai udvikler videre og er nu klar med en helt ny mild hybrid-version, som gør motoren endnu mere effektiv.

"Mild hybrid-motoren fungerer som Tucson'ens eget kraftværk med et batteri og en elmotor, der giver accelerationerne ekstra kraft og fart uden at øge brændstofforbruget tilsvarende", siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Målinger efter de nye WLTP-standarder viser, at hybrid-motoren reducerer den ny Tuscon's brændstofforbrug og CO2-udledning med op til syv pc 7 pct. Hybrid-motoren kommer i kombination med Tucsont's to dieselmotorer: Den ene er på 1,6 liters motor og yder 136 hk, den anden er en 2,0 liters motor, der yder 185 hk. med priser som starter ved 324.995 kr.


Mere sportslig

Tucson får også mulighed for et lidt skarpere look. Når Hyundai laver N-biler betyder det som regel, at de får tilført et sportsligt GTi-pift. Det samme sker med N-styling, som nok I det fleste tilfælde er ren kamouflage for noget, der ikke eksisterer.

Det samme gør Hyundais i30-serie. Sidstnævnte er Hyundais bil i Golfklassen.

Tucson er velkendt på de danske veje som en højbenet og markant SUV med masser af plads i kabinen. Men som N-version, bliver den mere rå og sportslig udtryk med et styling-sprog, som både indvendigt og udvendigt er holdt i sort, rød og aluminium.

Udvendigt kan Tucson N Line kendes på sort kølergrill, sorte indlæg i lygterne, sorte sidespejle, mørke fælge og dobbeltudstødning. Indvendigt kommer N Line med bl.a. aluminiumspedaler, røde kontrastsyninger, dellæder/alcantara, sort loftshimmel, LED-forlygter, 19" alufælge og N-logoer på gearknop og sædeindtræk.

Priserne på Tucson N Line starter ved 369.995 kroner, mens kombinationen diesel mild-hybrid og N Line koster fra 379.995 kroner. Tucson N Line kommer også i en ren benzin-version fra 384.995 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce