cookie-og-privatlivspolitik
Christian Würtz er glad for, at den igen er på markedet - Ford Fiesta med automatgear også kaldet DCT gear og en benzinmotor, der yder 125 hk.
Christian Würtz er glad for, at den igen er på markedet - Ford Fiesta med automatgear også kaldet DCT gear og en benzinmotor, der yder 125 hk.
Foto: Manfred Sørensen

Motor

Igen med automatgear

Forhandler glad for, at Ford Fiesta er tilbage med med automatgear.
18. november 2020 kl. 05:59 Af Manfred Sørensen

Annonce

I flere år har det ikke været muligt at købe en Ford Fiesta med automatgear, hvilket skyldtes et for højt CO2-udslip fra motorerne.

Men nu er den her igen - Ford Fiesta med automatgear også kaldet DCT gear og en benzinmotor, der yder 125 hk.

- Og det er vi meget glade for, da vi er ret sikker på, at mange har ventet på at kunne få en Fiesta med automatgear. Ihvertfald sælger vi mange Ford Focus, der jo er et nummer større end Fiesta, med netop automatgear. Faktisk er hvert andet Focus salg med automatgear, fortæller Christian Würtz fra den lokale Ford-forhandler, Ødegaard Biler i Sakskøbing.

Ford Fiesta 1.0EcoBoost S/S DCT, som den hedder, fås i samtlige Fords fem udstyrsvarianter, nemlig Connected, Titanium, ST-Line, Active og Vignale.

Priserne starter ved 194.990 kroner for Connected og slutter ved 237.990 kroner for Vignale-modellen. Allerede listen med standardudstyr er meget lang og vælger man Vignale-modellen er der tale om blandt andet fuld lædersæder, bakkamera, semi-automatisk parkeringssytem, trafikskilte genkendelse, navigation, forreste passagersæde med manuelt 4-vejs indstilling og justerbar lændestøtte, nøglefrit system med Ford power-startknap og ikke mindst lækkert B&O lydsystem.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

MEST LÆSTE

Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE