cookie-og-privatlivspolitik
Søren Edvardsen med den nye Suzuki Ignis, der fås til priser fra 139.990 kroner!
Søren Edvardsen med den nye Suzuki Ignis, der fås til priser fra 139.990 kroner!
Foto: Henrik Petersen

Motor

Ignis - både en SUV og minibil

Suzuki Ignis er blevet opdateret ude og inde, ligesom den har fået et kraftigere hybridsystem som standardudstyr.
22. juni 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Man skal ikke tage fejl. Selvom den nye Suzuki Ignis er en ægte SUV med klassiske offroad-kvaliteter, så er Ignis også en ægte minibil.

Med sin kompakte størrelse er den som skabt til livet i byen, hvor Ignis slipper let gennem smalle gader og stræder. Den korte venderadius, den høje siddeposition og det gode udsyn gør Ignis nem at manøvrere.

- Ignis er fra bunden udviklet som en SUV. Den er lille og rå i sin udstråling. Unik i størrelse, design og funktion. Designet er gennemført og enkelt – både ude og inde. Med korte udhæng, brede skærme og stor frihøjde, fortæller Søren Edvardsen, Edvardsen Biler i Nakskov, den lokale Suzuki-forhandler.

Ignis er den første SUV i miniklassen - og det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. for japanerne har nemlig gennem mere end 50 år bevist sin styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers.

- Trods sin kompakte størrelse får du med Ignis SUV værdier som høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. Flere af varianterne er udstyret med det længdejusterbare bagsæde, der giver imponerende plads til enten passagerer eller bagage. Og Ignis fås selvfølgelig også med firehjulstræk, som sammen med den store frihøjde giver en imponerende fremkommelighed, oplyser Søren Edvardsen.

Annonce

Alle Ignis-modellerne kommer med Suzukis originale hybrid-teknik. En lille el-motor, et effektivt 12V lithium-batteri, der i 2020 modellen har fået meget større kapacitet, og et avanceret styresystem assisterer benzinmotoren under igangsætning og acceleration. Så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber.

Ved blandet kørsel klarer Ignis hele 19,6 km/l (WLTP-norm). Og selv med firehjulstræk (AllGrip 4WD) ligger Ignis flot med 18,5 km/l.

Man kan få den nye Ignis i tre udstyrsvarianter: Club, Active og Adventure. Alle har 5 døre som standard og er forsynet med Suzukis 12V hybridteknik, og selv den billigste model er ret så veludstyret. Club modellen er 5-personers, mens Active og Adventure, grundet det smarte justerbare bagsæde med to separate stole, har plads til 4. Active modellen fås også med trinløs automatgear (CVT) og med Suzukis 4WD system AllGrip Auto.

Priserne starter ved 139.990 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

MEST LÆSTE

Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE