cookie-og-privatlivspolitik
Løbskalenderen er endnu ikke helt på plads, men det ligger fast, at der skal køres seks-syv løb, tre på FDM Jyllandsringen, et på Padborg Park og et på Ring Djursland.
Løbskalenderen er endnu ikke helt på plads, men det ligger fast, at der skal køres seks-syv løb, tre på FDM Jyllandsringen, et på Padborg Park og et på Ring Djursland.
Foto: PR

Motor

International racerklasse får dansk debut

Verdens førende standardvognklasse, TCR, kommer næste år til Danmark.
13. november 2019 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

Selskabet bag det danske projekt har netop underskrevet en promotoraftale med DASU og har fået grønt lys til at arbejde videre med at introducere klassen for danske kørere - og publikum

"Vi er meget glade for, at aftalen er i hus, og at vi nu kan komme i gang med at skabe et stærkt fundament for en ny stor standardvognklasse i Danmark," siger Martin Jensen fra TCR-selskabet til Vildmedbiler.dk.

Interessen for klassen har været stor, og det forventes nu, hvor DASU har godkendt projektet, at de mange, der har vist interesse for klassen, kan komme i gang med arbejdet.

Flere store teams har, efter hvad Vildmedbiler.dk erfarer, været på indkøb i udlandet, mens andre har støvet markedet for nye og nyere brugte biler af.

Løbskalenderen er endnu ikke helt på plads, men det ligger fast, at der skal køres seks-syv løb, tre på FDM Jyllandsringen, et på Padborg Park og et på Ring Djursland.

De fleste af løbene køres sammen med Super GT.

TCR er en fælles formel for standardvogne, som siden 2015 har gået sin sejrsgang verden over. TCR køres i dag i flere end 20 lande og med flere regionale mesterskaber som den europæiske ETCR-serie, samt verdensmesterskabet WTCR.

Med TCR kan de danske motorsportsfans først og fremmest se frem til tæt fight i 350 hestekræfter stærke udgaver af forhjulstrukne biler, som man kender fra gaden.

I TCR er racerbilerne baseret på så forskellige biler som Audi RS3, Alfa Romeo Giulietta, Honda Civic, Hyundai i30, Kia Cee'd, Seat Cupra og VW Golf alle blandt de 13 forskellige bilmodeller, der aktuelt findes i TCRKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Eliten, magthaverne, censur… 27. januar 2020 kl. 13.15

AF: DAN TOXVÆRD RASMUSSEN

DEBATTEN OM FOR OG IMOD… 27. januar 2020 kl. 09.40

AF: JOHN WENNERWALD

Husk SFO-erne 26. januar 2020 kl. 20.53

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce