cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

KIA Picanto i nye udgaver.
Foto: PR

Motor

KIA Picanto får stort facelift

Lille bil i ny udgave med nyt design og en opgraderet motor.
06. september 2020 kl. 06:11 Af Steen Nielsen

Salget af de små biler, dem i A-segmentet, har mistet pusten de senere år. Fordi et opsving i den generelle økonomi, har fået danskerne til at se på større biler. Men de små biler lever stadig.

En af dem er KIA Picanto, der har den længste historik i A-segmentet (17 år) og har altid stået skarpt i klassen.

Nu har KIA sendt en faceliftet Picanto på gaden med et opfrisket design til alle modeller, inklusive GT-Line varianten.

Picanto’ens motorer har fået en større opgradering, hvor der har været fokus på at minimere CO2 samt optimere forbrændingen, så motoren bliver mere økonomisk.

Ydelserne er den samme, men samlet set giver det syv procent bedre brændstof økonomi, hvilket er noget man kan forholde sig til.

Annonce

Den tidligere automatgearkasse erstattes af Automated Manual Transmission, en manuel gearkasse, der selv skifter gear.

Koblingen er elektronisk styret af bilen, som giver information om, hvornår det er mest optimalt at skifte gear (præcis som i en automatisk gearkasse).

AMT bidrager med 37 procent bedre brændstoføkonomi i forhold til den tidligere automatgearkasse. Og i modelprogrammet vil man kunne se, at CO2 og brændstoføkonomi er meget tæt på den manuelle gearkasse.
Det vil sige, at den nye AMT gearkasse har en kæmpe fordel – også i forhold til registreringsafgiften.

Ændringer i det udvendige design sker primært på de karakteristiske træk som lygterne for/bag og fælgene.

På den nye kampagnepakke vil man blandt andet se de nye 14” alufælge, LED baglygter, projektionsforlygterne og LED kørelyset.

Annonce

GT-Line har fået den helt store omgang, og er endnu skarpere end tidligere. Her er hele fronten lavet om med de nye forlygter, og ny GT-Line kølergrill, hvor linjen fra kølergrillen fortsætter ind i forlygten. Derudover har kølergrillen fået markante røde GT-Line linjer.

Den nye Picanto lanceres i tre udstyrsvarianter med den nye 1,0 liters smartstream benzinmotor (67 hk) med enten 5-trins manuelt gear eller 5-trins AMT.

Vision udstyrsvarianten til 100.000 kroner med man. gearkasse (5 døre og 4 sæder) – og med AMT gearkasse (5 døre og 5 sæder) til 120.000 kroner.

Prestige udstyrsvarianten til 116.000 kroner med man. gearkasse (5 døre og 4 sæder) – og med AMT gearkasse (5 døre og 5 sæder) til 136.000 kroner.

GT-Line udstyrsvarianten til 145.000 kroner med man. gearkasse (5 døre og 4 sæder) – og med AMT gearkasse (5 døre og 5 sæder) til 165.000 kroner.

Annonce

Til Prestige modellen kan kunden tilkøbe en, Upgrade, kampagnepakke til en værdi af 40.000 kroner til den favorable pris af 10.000 kroner.

Fra oktober bliver GT-Line modellen også tilgængelig med 1,0 T-GDI motoren med 100 hk.

Instrumenteringen består nu af en 4,2” LCD farveskærm som virkelig løfter den opfattede kvalitet i kabinen. Det er helt unikt i segmentet, at denne feature er standard fra indstigningsvarianten. Herudover er indstigningsvarianten nu også standard med radio, rat betjening af radio, DAB+, Bluetooth og el-justerbare sidespejle med varme.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

MEST LÆSTE

Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE