cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Den ny KIA Stinger kommer til salg i Danmark sidst på året.
Foto: PR

Motor

KIAs sportssedan med federe lyd

Kan indstilles til at variere udstødningslyd.
05. september 2020 kl. 18:12 Af Steen Nielsen

Annonce

KIA afslørede i sidste måned designet på den faceliftede spændstige fastback sportssedan, Stinger, og nu har de også sat ord på de indre forbedringer.

Det omfatter nye førerassistent- og sikkerhedssystemer samt et optimeret interiør med bedre plads og mere komfort.

Motoren i topmodellen er stadig en 3,3-liters V6 T-GDi-turbomotor, men den er opdateret med et nyt elektronisk variabelt udstødningsventilsystem, der kan frembringe en mere markant og dybere lyd fra udstødningssystemet i sportsindstillingen eller en mere stille og undertrykt lyd i Eco- eller Comfort-indstillingen.

Det nye udstødningssystem bidrager også med ekstra tre hestekræfter til nu 370 og et moment på 510 Nm fra 1300 til 4500 o/m.

Motoren, som er kombineret med en hurtig 8-trins automatisk gearkasse, fører kræfter ned til de fire trækkende hjul. 4WD er standard på topmodellen.

Centralt placeret i Stingers opgraderede kabine finder man et nyt infotainmentsystem med et nyt 10,25" display med touchsskærm.

Bluetooth-multiopkobling giver brugerne mulighed for at tilslutte op til to mobile apparater på samme tid – et til håndfri telefoni og multimedier og et kun til mediebrug.

Med systemets avancerede opdelte skærm kan brugerne betjene eller overvåge forskellige funktioner på samme tid, og skærmen kan individualiseres med en række forskellige widgets.

Systemet med 10,25" skærm omfatter Apple CarPlay og Android Auto som standardudstyr samt stemmebetjening til mange af bilens funktioner som for eksempel varme- og ventilationssystem, audiosystem og navigationssystem.

Desuden får føreren en komplet digital 7,0" "Supervision"-instrumentenhed i høj opløsning – et komplet farvedisplay med livagtige grafiske fremstillinger til de forskellige køreindstillinger og krystalklare informationer.

Den ny KIA Stinger kommer til salg i Danmark sidst på året.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce