cookie-og-privatlivspolitik
Den nye Highlander fås med et hav af lækkert komfortudstyr.
Den nye Highlander fås med et hav af lækkert komfortudstyr.
Foto: PR

Motor

Kæmpe Toyota kommer til Danmark

Highlanderen, der har plads til syv personer og masser af bagage.
27. maj 2020 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

Den store interesse for højbenede SUV'er har fået Toyota til at gøre et forsøg med den enorme Highlander i Europa - og Danmark til næste år.

Det er første gang Toyotas største SUV hybridbil rammer de europæiske markeder efter stor succes primært på det amerikanske marked.

Highlanderen, der har plads til syv personer og masser af bagage, vil udelukkende blive lanceret med en 2,5 liter benzinmotor og separate elmotorer ved både for- og baghjulene. En drivlinje med intelligent firehjulstræk, kalder Toyota det.

At Highlander Hybrid er en ægte syv-personers bil kan blandt andet ses på anden sæderække, der kan justeres frem og tilbage med hele 18 centimeter, hvilket sikrer pæn plads for voksne passagerer på tredje sæderække samt let ind- og udstigning.

Bagagerummet sluger 658 liter og har endvidere yderligere plads til opbevaring under gulvet. Bagklappen er eldrevet og kan åbnes med et let vip med foden under bagkofangeren, ligesom begge bagsæderækker kan lægges ned og danne et helt fladt bagagerumsgulv med hele 1909 liters plads.

Så kan byggemarkedet bare komme an!

Highlander fylder med en længde på 495 centimeter godt i landskabet og med mulighed for op til 20 tommer alufælge står den støt, uanset hvor den føres hen.

Den nye Highlander fås med et hav af lækkert komfortudstyr som for eksempel en 12,3 tommer stor multimedieskærm med satellitnavigation, Apple CarPlay og Android Auto, head-up display i farver med visning af køreinformation i forruden, trådløs opladning af smartphone, indbygget sædeventilation og kamerabaseret digitalt bakspejl for blot at nævne nogle få eksempler.

Toyota har med en særlig akustisk støjdreducerende forrrude og forreste sideruder samt ekstra lydisolering i taget, bag instrumentbordet, under gulvet, i hjulkasserne og i bagagerummet reduceret støjen i kabinen til et minimum.

Nærmere information om udstyrsudgaver og priser offentliggøres tættere på introduktionen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce