cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Kia viser sporty crossover

XCeed er navnet på en helt ny type bil fra Kia, som skal konkurrere i den evigt voksende SUV-klasse.
12. juni 2019 kl. 06:00 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Kia har gennem noget tid teaset for den helt ny SUV i Kia-familien, og nu kan vi endelig se, hvordan den ser id. Bilen bliver en del af Kia Ceed-familien, og den får navnet XCeed. Med sin noget runde ryg bliver den mere coupé- end SUV-agtig, og derfor vælger Kia da også at kalde bilen for en CUV - compact utility vehicle.

Uanset hvilken bogstavkombination nogle marketingsfolk har givet bilen, så er den en crossover med et moderne design, og Kia vil have, at den skal være et sporty alternativ til traditionelle større SUV'er.

Blandt de mere naturlige konkurrenter er blandt andet VW T-Roc og Mini Countryman. Modellen placerer sig selv mellem Kias egne Stonic og Sportage men har altså en langt mere sporty profil.


Europæisk design

Bilen er er et produkt af mærkets europæiske designcenter i Frankfurt, og Kia selv siger designets udformning skal bidrage til en mere sporty kørestil end en traditionel SUV.

Dog har vi endnu ikke set billeder af bilens front eller hækken. Der er heller ikke blevet offentliggjort tekniske detaljer om bilen, så vi ved endnu ikke, om Ceed lægger de motorer, vi kender i bilen, eller om der er overraskelser i vente. Dog kan vi regne med, at XCeed bliver sidste medlem af Ceed-familien, som også tæller Ceed SW og ProCeed.

Den nye Kia XCeed bliver endeligt afsløret på Kias designcenter i Frankfurt 26. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce