cookie-og-privatlivspolitik
Anders Bril Nielsen fortæller, at Crafter fås med masser af udstyr, såsom bakke-assistent til trailer og meget andet.
Anders Bril Nielsen fortæller, at Crafter fås med masser af udstyr, såsom bakke-assistent til trailer og meget andet.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Leasing uden slut-regning

Mange frygter en stor regning, når man afleverer sin leasingbil og skal afregne diverse skrammer. Det gælder ikke ved erhvervsleasing med forsikring hos VW i Nykøbing.
20. maj 2020 kl. 19:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Ingen krise her. Tværtimod. Sådan lyder meldingen fra Anders Bril Nielsen, der sælger og leaser erhvervsbiler hos Autohuset i Nykøbing. Og lige nu er en af de helt store "sællerter" netop leasing, som VW har nogle rigtigt gode løsninger på.

- Man kan lease en kæmpe VW Crafter for cirka 1700 kroner om måneden - inklusive service og reparation, og det er altså et tilbud, som mange kan forstå, siger sælgeren, der også tilbyder kontrakter på andre erhvervsbiler - eksempelvis VW Transporter til cirka 1400 kroner.

En stor fordel ved at lease bilen hos VW er i øvrigt, at man kan tilkøbe en forsikring, der koster cirka 5000 kroner årligt. Inkluderet i denne er afleveringsskader efter leasing.

- Det betyder i praksis, at du bare kan aflevere bilen, når leasingperioden er overstået, for så tager forsikringen det, hvis der er sket skader, siger han og tilføjer, at man dog naturligvis skal passe på sin bil alligevel.

- Der er jo altid et krav om ansvarlig adfærd, når man er forsikringstager, siger han og anbefaler at få en snak.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce