cookie-og-privatlivspolitik
Også direktøren Michael Lumbye ved, hvordan man skruer på en VW, men han foretrækker at hjælpe mekanikerne ved at hente og bringe kunder, når det brænder på.
Også direktøren Michael Lumbye ved, hvordan man skruer på en VW, men han foretrækker at hjælpe mekanikerne ved at hente og bringe kunder, når det brænder på.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Lumbye VW autoriseret

Lumbye Biler tilbyder nu autoriseret VW-service og garantiarbejde
- også til leasingbiler og biler med serviceaftale.
25. september 2020 kl. 06:09 Af Daniel Brøns

Annonce

Med et godt omdømme som værksted med stolte traditioner ser Lumbye Biler i Nykøbing gode muligheder for at kunne servicere endnu flere i byen. Thomas Lumbye fortæller:

- Reparation af VW har været et stort ønske fra vores kunder. Bilejerne ved, at vi giver gratis lånebil, og de sætter pris på en meget personlig service, siger han.

- Har kunden brug for at blive kørt hjem - eller for at blive hentet ved fyraften, så kører jeg gerne selv turen, hvis mekanikeren har travlt. Det er den slags oplevelser, der gør, at kunderne føler, at de er et sted, hvor der bliver taget hånd om dem, siger Thomas Lumbye, der oplyser, at værkstedet også prismæssigt er konkurrencedygtigt.

- Med vores prismatch får alle kunder en garanti for, at priserne er i orden, og så får man altid prisen oplyst på forhånd, forsikrer han.

Og teknisk er Thomas Lumbye ikke i tvivl om, at værkstedet kan levere varen.

- Vores mekanikere har typisk 15 års erfaring i alle VW-teknologierne, der ofte svarer til Skodas, så med et lille indkøb af ganske få stykker specialværktøj, er vi kørende, siger Thomas Lumbye, der glæder sig til opgaven, dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce