cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Motor

Mere power til Ford-SUV

Der er kommet masser af nyt udstyr til Ford Egde, som er Fords bud på en luksus-SUV. Nu fås den med endnu mere ekstraudstyr og en potent motor,
10. december 2018 kl. 07:00 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Med en ny, 238 hestes biturbovariant af Fords 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor kommer Ford Edge anno 2019 til at være et nyt og interessant bekendtskab end det, vi er vant til herhjemme.

Vi er vant til at dieselmotoren leverer 210 hk, men nu bilen bilen, der som standard fås med firehjulstræk, power som i en større motor og optimeret brændstoføkonomi som i en mindre motor. Alt sammen gennem et 8-trins automatgear, der er skræddersyet til smidig kørsel.

Derudover får bilen ud over alle de avancerede førerassistanceteknologier, der efterhånden er ved at (og bør) være standard hos de fleste bilproducenter, Evasive Steering Assist, der opfanger forankørende biler og hjælper med at styre udenom i tilfælde af fare.

Den nye Edge vil fås som en udstyrsspækket Titanium-, Ford Performance-inspireret ST-Line- med en række luksuriøse features følger med, såsom muligheden for at tilpasse den digitale del af instrumentpanelet efter personlig præference, sædevarme og -afkøling, ratvarme, trådløs opladning til smartphones og ikke mindst B&O-audio på 1000 watt.

Skulle det gå helt galt, så er der også postkollisionsbremse, der bremser bilen efter et sammenstød, så man undgår et eventuelt efterfølgende sammenstød med f.eks. modkørende trafik.

Lygterne er baseret på kamerabaseret teknologi, der forudser sving på ruten og lyser i vejens retning, selv inden der drejes på rattet.

Derudover fås den nye Ford Edge også med intelligent fartbegrænser, automatisk nødbremse med fodgængerregistrering og parkeringsassistance, der klarer parkeringen for dig.

I Danmark fås den nye Edge med Fords 2-liters EcoBlue-dieselmotor i to udgaver - 150 hk og 238 hk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

AF: JOHN WENNERWALD

Svigt i daginstitutioner 02. juni 2019 kl. 22.49
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce