cookie-og-privatlivspolitik
Interdan har ikke fået en deadline på udfasning af de eksisterende modeller, så importen fortsætter uændret indtil videre.
Foto: PR

Motor

Mitsubishi trækker stikket i Europa

Mitsubishi sætter lanceringen af nye modeller i Europa på pause.
05. august 2020 kl. 05:30 Af Steen Nielsen

Annonce

Udgifterne til udviklingen er for høje, og med den kommende euro 7 bliver kravene til brændstofforbrug endnu mere skærpet. Derfor har den japanske bilgigant besluttet i fremtiden at fokusere på kerne-markederne.

Fra Interdan, der foruden Mitsubishi også importerer Opel, Citroën, DS og Peugeot, lyder det, at man fortsætter med at have fokus på de eksisterende modeller, især Outlander PHEV, som salgsmæssigt har sat rekord med en fordobling i forhold til sidste år.

- Vi tror på et højere salg med den nuværende end en ny, som ville blive markant dyrere end den nuværende og dermed udenfor den danske volumenkorridor for PHEV (plug-in hybrid), siger pressechef Hanne Langsig Sørensen til Vildmedbiler.dk.

Hun tilføjer, at det for kunderne vil være business as usual, idet man fortsætter som hidtil med at varetage eftermarkedet og garanti.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at alle kunder kan føle sig trygge,” slår hun fast.

Interdan har ikke fået en deadline på udfasning af de eksisterende modeller, så importen fortsætter uændret indtil videre.

- Vi afventer outcome af Mitsubihis turnaround. Vi har som importør mange års erfaring med fabrikker, der kort eller langvarigt har været økonomisk udfordret, så vi ved, at situationen kan vende hurtigere end forventet. Et fint eksempel på dette er Groupe PSA, slutter hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce