cookie-og-privatlivspolitik
1962 Ferrari 250 GTO - solgt for $48 millioner i 2018.

2

Billeder

1962 Ferrari 250 GTO - solgt for $48 millioner i 2018.
Foto: PR foto

Motor

Mød manden der sætter pris på verdens dyreste biler

Lørdag 19. oktober har bilentusiaster i Danmark en unik mulighed for at opleve Marcel Massini fortælle historien om Ferrari i ord, video og billeder, når han besøger Bremen Teater.
11. oktober 2019 kl. 10:18 Af Pia Winther

Annonce

Når klodens mest velhavende rigmænd og de største internationale auktionshuse som RM Sotherby's Auctions skal have vurderet salgsprisen og ægtheden på verdens mest sjældne og værdifulde Ferrari modeller - så ringer de til Marcel Massini fra Schweiz, hvis ord og rapporter er altafgørende for sælger (og køber).

Lørdag 19. oktober har bilentusiaster i Danmark en unik mulighed for at opleve Marcel Massini fortælle historien om Ferrari i ord, video og billeder, når han besøger Bremen Teater i København til foredraget 'The Story of Ferrari'. En inspirerende fortælling om de tidlige år af Enzo Ferrari's liv og bestræbelser for at etablere sit navn og Ferrari, som et af verdens nu, mest kendte og værdifulde bilmærker.

Marcel Massini vil også fortælle om sine egne utrolige 'lade fund' af forladte biler, som den ultra sjældne Ferrari 365 Daytona fra 1969, han fandt frem til i Japan, hvor bilen havde stået efterladt i 40 år, eller den værdifulde Ferrari 166 MM Barchetta Touring fra 1949, som han fandt efterladt i Arizonas ørken.

I foredraget vil Marcel Massini gennemgå de mest ikoniske og eftertragtede klassiske Ferrari modeller, som i dagens markedet sælges for op mod $70 millioner bl.a. 250 GTO, 166 Inter, 212 Inter, 250 GT Berlinetta og 400 Superamerica mfl.

Foredraget giver også, for første gang i Danmark, et unikt indblik i Marcel Massini's arbejde med vurdering og det historiske detektivarbejde for at fastslå ægtheden af nogle af verdens mest værdifulde klassiske biler. Foredraget er rigt illustreret med billeder fra Marcel Massini's enorme historiske arkiv og video materiale fra dengang motorsport var for de hårdføre drenge. Foredraget bliver modereret af den danske motorjournalist Mikkel Thomsager (Bilmagasinet).


Om Marcel Massini

Marcel Massini er verdens mest eftertragtede og anerkendte Ferrari ekspert og historiker, som gennem de sidste 40 år har opbygget et indgående kendskab og ekspertise omkring Ferrari's klassiske modeller. Igennem en menneskealder har Marcel Massini opbygget et af verdens største arkiver af historisk materiale omkring Ferrari og har forfattet to bøger: Ferrari 250 LM og Ferrari by Vignale.

Foredraget vil foregå på Engelsk. Billetter kan købes på ticketmaster - The Story of Ferrari.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce