cookie-og-privatlivspolitik

Motor

Nissan LEAF og e-NV200 Evalia i Taxa-lære

Region Hovedstaden har allerede taget initiativ til flere gode tiltag for at gøre transporten i hovedstadsområdet mere grøn
01. april 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Taxa-folket er bekymret for blandt andet rækkevidde, opladning og holdbarhed i forbindelse med brug af elbiler som taxa. Derfor køres der nu en test de næste tre måneder med to Nissan LEAF og en e-NV200 Evalia 7 personers elbiler for at se, hvordan de klarer sig i ægte taxa-tjeneste hos taxaselskabet 4x35 og DRIVR.

Bilerne er opbygget fuldstændig efter vognmændenes specifikationer og gældende lovkrav.

Region Hovedstaden har allerede taget initiativ til flere gode tiltag for at gøre transporten i hovedstadsområdet mere grøn For eksempel har de investeret i syv nye hurtigladere i hovedstaden fra E.ON, der er dedikeret til el-taxa'er.

Og de arbejder ihærdigt på, at give el-taxabiler forskellige fordele. Blandt andet ved at kunne springe køen over i Københavns Lufthavn, få fortrinsret ved taxa-holdepladser med videre. Man har også inviteret en større gruppe vognmænd på studietur til Amsterdam, hvor det vrimler med eldrevne taxaer.

Såvel 4x35 samt DRIVR er med i den tre måneders test. E.ON giver adgang til deres lade-netværk og leverer billig strøm i forbindelse med testen, og Nissan i Danmark har udlånt to Nissan LEAF 40 kWh og en e-NV200 7-personers 40 kWh elbiler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

AF: EVA TERNDRUP

Erhvervslivet rammes hårdt… 17. marts 2020 kl. 22.11

AF: EVA TERNDRUP

Skal religion stå over mennesket? 17. marts 2020 kl. 22.05
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce