cookie-og-privatlivspolitik
Da de serieproduktionsklar versioner af både Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT først præsenteres i starten af 2021, er der endnu ikke specifikationer og priser på de to modeller.
Foto: PR

Motor

Nu kan du bestille vild elektrisk Audi

Audi har åbnet for pre-booking af den sportslige og lydløse Gran Turismo.
26. november 2020 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

De første danske ejere forventes at kunne sætte sig bag rattet af den 100 procent elektriske Audi e-tron GT i løbet af sommeren næste år.
Men de kan allerede bestille den nu.

Audi har nemlig åbnet for pre-booking af den sportslige og lydløse Gran Turismo, så man kan sikre sig en plads på produktionsbåndet og få leveret den som én af de første.

Pre-bookingen foregår på www.audi.dk/gtprebook, hvor man indtaster sine kontaktoplysninger og betaler 20.000 kroner i depositum. Man kan til enhver tid annullere sin pre-booking, hvorved pengene returneres.

Det er ikke muligt at pre-booke RS-versionen, der ventes hertil med et prisskilt på 1,5 millioner og 590 heste.

Audi e-tron GT blev vist første gang som konceptbil på Los Angeles Auto Show i efteråret 2018, og i starten af november blev en prototype af RS-udgaven RS e-tron GT prototype vist iført camouflage-dragt.

Annonce

Teknikken i Audi e-tron GT kommer fra J1-Performance Platform og er udviklet i samarbejde med Porsche, men e-tron GTs design og karakter er samtidig umiskendeligt Audi.

Da de serieproduktionsklare versioner af både Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT først præsenteres i starten af 2021, er der endnu ikke specifikationer på de to modeller.

Med verdenspremieren på den eldrevne SUV Audi e-tron i september 2018 startede mærket med de fire ringe sin elbilsoffensiv. Frem mod 2025 vil Audi tilbyde mere end 20 modeller med en rent elektrisk drivlinje på de vigtigste markeder verden over, og cirka 40 procent af koncernens salg vil udgøres af elektrificerede modeller.

Porteføljen omfatter SUV’erne e-tron og e-tron Sportback. I starten af 2021 præsenteres Q4 e-tron og e-tron GT, og derudover vil der komme en række modeller med klassisk karrosseriform som Avant og Sportback.
Udbuddet kommer til at omfatte alle relevante markedssegmenter fra den kompakte klasse til luksusklassen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Penge til kernevelfærd 26. oktober 2021 kl. 22.23

AF: LINDA SOMMER

Femø – Hvor himlen kysser jorden 26. oktober 2021 kl. 22.21

AF: LINDA SOMMER

For mange unge ”flager ud”… 26. oktober 2021 kl. 22.20

AF: KENNETH REICK NIELSEN

3 spørgsmål, stillet fra en… 26. oktober 2021 kl. 15.18

AF: TOM AHLQVIST

Affaldssortering klima… 26. oktober 2021 kl. 08.27

AF: JOHN WENNERWALD

Vi skal tage klimaansvar 24. oktober 2021 kl. 22.06
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE