cookie-og-privatlivspolitik
Bilen også udstyret med bakkamera og parkeringssensorer både foran og bagi, KEYLESS-GO nøglefri start, 17" letmetalfælge, LED High Performance forlygter og MB Navigation.

2

Billeder

Bilen også udstyret med bakkamera og parkeringssensorer både foran og bagi, KEYLESS-GO nøglefri start, 17" letmetalfælge, LED High Performance forlygter og MB Navigation.
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Nu kan du smide A-Klassen i stikkontakten

Mercedes' mindste bil får nu en effektiv hybrimotor. Flotte 70 kilometer skulle være rækkevidden ifølge Mercedes selv.
29. september 2019 kl. 06:36 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Mercedes' bil i Golf-klassen er også deres mindste, og nu er der gode nyheder til dem som har haft ambitioner om at køre mere grønt i den kompakte familiebil. Både A-Klasse hatchback og sedan lanceres nemlig nu som plug-in hybrider til hhv. 384.997,- og 394.997,-.

De to nye modeller hedder A 250 e og de tilhører den nye generation af plug-in hybrider fra Mercedes-Benz.

Det betyder blandt andet, at bilerne kan køre helt op til 70 kilometer på ren el (WLTP), og at batteriet for eksempel er vandkølet. I vanlig Mercedes-stil er her tale om helt ny og moderne teknologi, som er bygget op på samme måde, som man ville gøre det i en fuldt elektrisk bil.

De 70 kilometer vil være absolut mere end rigeligt til at kunne klare en pendlertur, og samtidig er der mulighed for at udnytte benzinmotoren med 160 hk på lande- og motorveje.

Når du sætter dig bag rattet i din nye A 250 e, bliver du mødt af et væld af standardudstyr, selv hvis du ikke sætter ét eneste kryds på listen over muligt ekstraudstyr. Ved første øjekast fanges øjnene af den fuldt-digitaliserede instrumentering, som ligger i direkte forlængelse af den store touch-skærm i midterkonsollen.

Derudover er bilen også udstyret med bakkamera og parkeringssensorer både foran og bagi, KEYLESS-GO nøglefri start, 17" letmetalfælge, LED High Performance forlygter og MB Navigation.


50 procent skal køre på el

Mercedes-Benz har store ambitioner for deres el- og plug-in hybridbiler. Fx vil man tilbyde mindst ét elektrisk alternativ i hvert segment, og disse skal suppleres med en række plug-in hybrider af næste generation.

Nyeste skud på sidstnævnte er så A 250 e plug-in hybrid.

Plug-in hybrider og fuldt elektriske biler skal udgøre mere end 50 procent af det globale salg om 10 år, og inden 2039 skal hele porteføljen af nye biler gøres CO2-neutral. Det samme skal produktionen i Europa - endda allerede i 2022.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MICHAEL GRUBE PETERSEN

Musik i byen 11. august 2020 kl. 19.34

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce